Min Afsked | Vi hjælper til en tryg og værdig afsked | Kontakt os her

Din lokale bedemand

Hjælp til en tryg og værdig afsked

Livet er unikt, og det skal afskeden også være. Vi rådgiver og hjælper med alt det praktiske i den svære tid. Vi tager på professionel og bedste vis kærlig hånd om de efterladte, så de kan føle sig trygge og i gode hænder. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.

Ring +45 73 70 66 20

Min afsked er nævnt i

MigogAarhus

Vi tilbyder

Vi vil imødekomme alle jeres ønsker og deltager personligt fra start til slut.

left right

Den sidste afsked

Det er en helt naturlig del af livet, at vi skal opleve at miste et menneske, som stod os nært.

quote

Døden er som et skib, der sejler bort med en af vore kære. Vi står på stranden og ser det forsvinde. Det bliver mindre og mindre og forsvinder til sidst helt ud i horisonten, der hvor himmel og hav mødes.

Vi ser på hinanden og siger “Nu er han væk”. Men ligeså sikkert er det, at der på den anden side står nogen, der siger: “Se, der kommer han”.

- Else Mikkelsen

Anmeldelser

Hvad siger de pårørende?

At få en positiv tilbagemelding fra pårørende betyder alt for os. Så har vi nemlig gjort vores arbejde på bedst mulig måde. Du er velkommen til at se vores referencer her.

Læs vores referencer

Vores afdelinger

Bedemænd med fokus på omsorg og nærvær

Bedemand Aalborg

Vesterbro 49

9000 Aalborg

Besøg bedemand

Bedemand Aarhus

Frederiks Allé 30

8000 Aarhus C

Besøg bedemand

Bedemand Brønderslev

Algade 58

9700 Brønderslev

Besøg bedemand

Bedemand Frederikshavn

Barfredsvej 99

9900 Frederikshavn

Besøg bedemand

Bedemand Hammel

Østergade 37

8450 Hammel

Besøg bedemand

Bedemand Hobro

Adelgade 5

9500 Hobro

Besøg bedemand

Bedemand Hjørring

Nørregade 14

9800 Hjørring

Besøg bedemand

Bedemand Nørresundby

Skrågade 4, st.

9400 Nørresundby

Besøg bedemand

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg vælge Min afsked?
plus

Hos Min afsked møder du altid en nærværende, empatisk og forstående bedemand. Vi deltager fra start til slut, imødekommer om muligt alle ønsker, og tilbyder både opfølgende samtaler samt samtaler hos en coach, psykolog eller lignende.

Hvad koster en begravelse eller bisættelse?
plus

En begravelse eller bisættelse koster i gennemsnit ca. 15.000,-. Prisen kan dog variere fra ca. 10.000-50.000. Vi har en ambition om at gøre prisen så gennemsigtig som overhovedet muligt, men da der er rigtig mange ubekendte faktorer, er det nærmest umuligt at give en fast pris på forhånd. Du kan enten prøve vores prisberegner under "priser" i menulinjen, og ellers er du altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål – også inden du beslutter dig.

Hvor kan jeg finde en af jeres butikker?
plus

På nuværende tidspunkt finder du én af vores butikker i Aalborg, Nørresundby, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn, Aarhus og Hammel

Hvad er min sidste vilje?
plus

Min sidste vilje er et hæfte, som man kan udfylde på forhånd for at sikre, at alle ønsker er nedskrevet til de efterladte. I Min sidste vilje kan man bl.a. udfylde ønske om begravelse eller bisættelse, ønske om specifik kiste, valg af salmer og meget mere. Du er velkommen til at hente en Min sidste vilje i én af vores butikker. Her sidder vi også klar til at hjælpe dig med at udfylde den.

Kan man få tilskud til en begravelse/bisættelse?
plus

Tilskud til begravelse afhænger af flere forskellige ting - herunder afdødes formue. Vi sørger både for at ansøge om det for dig, og i øvrigt guide dig i hele processen.

Kan man bestille blomsterne igennem Min afsked?
plus

Ja, det kan man sagtens. Vi tilbyder desuden mulighed for bestilling af blomster til alle pårørende, som automatisk bliver leveret i kirken til højtideligheden. Prisen er den samme, som hvis man selv henvender sig til blomsterbutikken.

Hvad koster en dødsannonce i avisen?
plus

Det er meget forskelligt, hvad dødsannoncer koster. Det kommer nemlig an på, hvad den skal indeholde. Dog ser vi oftest, at prisniveauet er fra 1500-2500DKK. Det er dog også muligt at lave en online dødsannonce på vores mindeside. Denne vil have et unikt link, som man kan dele i sit netværk – f.eks. på de sociale medier. Disse koster 450DKK.

Kontakt os

Du kan kontakte os alle ugens dage - 24 timer i døgnet.

Ligger du inde med nogle spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er til rådighed døgnet rundt og du kan både kontakte os via mail og telefon.

Ring +45 73 70 66 20