Bedemand Herning I Lokal Begravelse & Bisættelse i Herning

Din lokale bedemand

Bedemand Herning

Bedemænd herning
Else Mikkelsen Bedemand Herning

Else Mikkelsen

Indehaver

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Ole Molbo Bedemand Herning

Ole Molbo

Bedemand

Jeg har selv mistet, så jeg ved, hvordan du har det. Og med det udgangspunkt vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig igennem en svær tid. Jeg vil altid være lydhør, nærværende og respektfuld - både overfor afdøde og de efterladte.


Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Herning og omegn

Som pårørende er det en sårbar situation man befinder sig i, når man tager kontakt til en bedemand. Der kan være behov for, at de store og praktiske beslutninger bliver taget i fællesskab og i et forum, hvor der er plads til at være til stede i sorgen. Som pårørende er det vigtigt, at man føler sig tryg i samarbejdet med en bedemand, når en begravelse eller bisættelse skal planlægges. Hos Min Afsked er vi en gruppe bedemænd i Herning og omegn, der møder de pårørende med den nærværende og anerkendende samtale. Vores fineste opgave er at være der for de pårørende hele vejen igennem og rådgive omkring planlægningsarbejdet der, hvor der er behov for det.

Smukke begravelser i Herning og omegn

Min Afsked har flere års erfaring med at planlægge smukke og mindeværdige begravelser og bisættelser i Herning og omegn. Enhver afskedsceremoni bør være unik og efter de pårørendes ønsker. Af denne grund sidder vi altid klar til at høre nærmere om, hvilke særlige ønsker der måtte være for den sidste afsked. Her kan vi vejlede de pårørende om, hvorledes den sidste afsked bedst planlægges samt hvilke praktiske beslutninger, der kan træffes i fællesskab med os. 

Vi har i flere år planlagt bisættelser og begravelser i Herning og omegn, og har her opnået et fantastisk samarbejde med lokalområdet. Er der eksempelvis en lokal blomsterbinder, de pårørende eller afdøde holdt særligt meget af, vil vi hos Min Afsked gøre vores ypperste for, at de ønskede blomsterarrangementer bliver en del af den sidste afsked. Som bedemænd i Herning og omegn er vi tro mod lokalområderne og værner om det samarbejde, vi har her. 

Vi tager os af det praktiske, så der bliver tid til ro og nærvær

Vi er en gruppe bedemænd i Herning og omegn, der ønsker at være der for de pårørende hele vejen igennem. Fra den første og indledende samtale omkring ønskerne for en begravelse eller bisættelse i Herning frem til den endelige afskedsceremoni. Vi ved selv, hvor meget det betyder at have nogle omkring sig hele vejen igennem, når det hele kan virke uoverskueligt. Vi sørger for, at de praktiske opgaver bliver løst, således at der mellem de pårørende bliver tid til ro og nærvær.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21