Bisættelse Hjørring | Vi støtter jer i den svære tid | Læs mere her

Din lokale bedemand

Bisættelse Hjørring

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse hjørring
Else Mikkelsen Bisættelse Hjørring

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Skive

Når man skal tage afsked med en kær, er der flere måder at gøre det på. Der er mange, der vælger en bisættelse, da det er en smuk måde at gøre det på. Desuden giver det også mulighed for, at de efterladte selv kan vælge, hvorvidt urnen skal i jorden eller asken skal spredes over åbent hav.

Når det kommer til afskedsceremonier, er der en del at vælge mellem i Danmark, men en bisættelse er et af de mest almindelige valg. Det er der flere grunde til, men det handler blandt andet om, at det både kan foregå som en kirkelig og som en borgerlig bisættelse.

Hos Min Afsked er vi med jer fra start til slut

Hos Min Afsked er det meget vigtigt for os, at I som efterladte får en bisættelse, der lever op til jeres krav og ønsker. Hvis I har specifikke ønsker, vil vi derfor gøre alt, hvad vi kan for at leve op til dem. Dette vil også være gældende, hvis I selv vil stå for en del af bisættelsen.

Hertil gør vi også en dyd ud af at være med fra start til slut. Vi ved nemlig, at det er en svær tid, hvor der er brug for omsorg og støtte. Derfor sørger vi også for at tage en stor del af arbejdet, så de efterladte får tid og plads til at sørge over deres tab.

Vælger I at bruge Min Afsked til en bisættelse, vil vi derfor stå for alt fra anmeldelse af dødsfaldet til rustvognskørsel. Ydermere er vi også altid med til selve ceremonien, så vi kan sikre, at det hele forløber som planlagt. Derfor kommer I aldrig til at føle jer alene på noget tidspunkt.

Det er en prioritet fra vores side at kunne hjælpe og støtte bedst muligt fra start til slut. Samtidig er det også meget vigtigt for os at kunne give jer en smuk og mindeværdig bisættelse, så I kan tage afsked, som I ønsker det.

Hvad dækker en bisættelse over?

En bisættelse Skive behøver ikke at finde sted i en kirke. Det kan også foregå i et kapel eller i hjemmet. I bund og grund er det op til de efterladte at beslutte sig for dette. Når ceremonien er slut, vil kisten blive båret ud til en rustvogn, som derefter kører kisten til et krematorium.

Når urnen er klar, er det de efterladte, der beslutter sig for, hvad der skal ske. Den kan naturligvis komme i jorden, men det er også muligt at sprede asken over åbent hav. Hos Min Afsked er det vigtigt, at det forløber som de efterladte ønsker, hvorfor vi kan hjælpe med det hele.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21