Bedemand Brønderslev I Kontakt Os i Dag hos Min Afsked

Din lokale bedemand

Bedemand Brønderslev

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Ring +45 73 70 66 22

Algade 58, 9700 Brønderslev

Bedemænd brønderslev
Else Mikkelsen Bedemand Brønderslev

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Bedemand Brønderslev

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Oliver Guldbæk Bedemand Brønderslev

Oliver Guldbæk

Bedemandsassistent

Efter flere år i en helt anden branche, ønskede jeg mig et job, hvor jeg hver dag ville kunne hjælpe folk. En meningsfuld hverdag betyder alt for mig, og det føler jeg virkelig, at jeg opnår gennem mit arbejde i Min afsked.

Alle fortjener en god sidste rejse, og jeg vil hver dag gøre mit ypperste til, at det går i opfyldelse.

Bedemand Brønderslev – Her finder du os

Velkommen til Min Afsked i Brønderslev. Vores lokaler er strategisk placeret for at være let tilgængeligt for alle i området. Vi forstår, hvor vigtigt det er nemt at kunne finde vej i en svær tid, og vi ønsker at gøre dit besøg hos os så enkelt og bekvemt som muligt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information eller vejledning. Vores mål er at støtte dig gennem denne svære tid med omhu og professionalisme.

Betina FleronBetina Fleron
21:37 20 Jan 22
Empatisk & med respekt for afdødes ønsker gjorde Min Afsked deres til, at vi fik en uforglemmelig fin helhedsoplevelse. Trods stor sorg i forbindelse med afskeden og et sidste farvel til min bonusfar, inden han blev kørt afsted på sidste del af rejsen.
js_loader

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Michaelas og Elses virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde

left right

Referencer

Ring +45 73706622
left

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

Din lokale bedemand i Brønderslev

Når man mister et kært familiemedlem eller en nær ven, kan det være svært at bevare overblikket i en situation, hvor en afskedsceremoni skal tilrettelægges. Vi ved selv, hvor svær en sådan tid kan være, og det er derfor, at vi hos Min Afsked altid gør vores ypperste for at hjælpe de pårørende igennem denne tid ved at påtage os de praktiske opgaver. Vi er en bedemand i Brønderslev, der ligger vægt på, at de pårørende, i en afskedsperiode, skal kunne være der for hinanden i stedet for at fokusere unødigt på de praktiske opgaver, der gør sig gældende ved en afskedsceremoni. Hos Min Afsked kan man derfor forvente et professionelt og nærværende samarbejde med de pårørende, hvor vi løser mange forskellige typer af praktiske opgaver og aldrig går på kompromis med de pårørendes ønsker for en afskedsceremoni.

Begravelse i Brønderslev

Hos Min Afsked i Brønderslev kan vi hjælpe med planlægningen af en begravelse, bisættelse eller borgerlig ceremoni. Vi ønsker altid at imødekomme de pårørendes ønsker for en smuk afskedsceremoni, og af denne grund kan vi altså være behjælpelige med flere forskellige former for ceremonier. Måske har du, som pårørende, et særligt ønske om lokationen for afskedsceremonien eller også ønskede afdøde nogle helt særlige blomster ved sin side. Vi gør, som din bedemand i Brønderslev, vores bedste for at imødekomme alle særlige ønsker for at gøre det sidste farvel til en smuk mindehøjtidelighed. Ønsker du at høre mere om, hvordan vi hos Min Afsked tilrettelægger en begravelse i Brønderslev, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os for at høre mere.

Et anerkendende samarbejde med de pårørende

Hos Min Afsked tager vi hånd om tilrettelæggelsen af begravelser i Brønderslev og gør på samme tid en dyd ud af det anerkendende samarbejde med de pårørende. Dette giver de bedste betingelser for at tage afsked med dem, man holder kære. Vi ser døden som en naturlig del af livet, hvorfor det ikke bør være tabubelagt. Vi yder derfor en imødekommende og personlig service, da det giver os det bedst mulige samarbejde med de pårørende.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores bedemandsarbejde i Brønderslev, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 73706622. Vi svarer gerne på dine eventuelle spørgsmål og tager gerne en uforpligtende snak om, hvad du forventer af os som bedemand i Brønderslev samt fortæller om ønsker og præferencer til afskedsceremonien. I er også velkomne til at besøge os på vores adresse: Algade 58, 9700 Brønderslev.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 20