• min afsked

    Bedemand i Brønderslev

Bedemand i Brønderslev

Mange af os har mistet et nært familiemedlem eller en nær bekendt og ved derfor, hvor svært det kan være at tage hånd om de mange opgaver, der pludselig opstår. Vi har erfaring med mange typer afskedsceremonier og kan derfor være behjælpelige, hvad end det omhandler begravelse, bisættelse eller den borgerlige ceremoni i Brønderslev. 

Min Afsked er din lokale bedemand i Brønderslev, hvor vi altid står klar til at hjælpe vores kunder gennem en svær tid. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde og tilgang til tingene.

Professionel og empatisk 

Vi sætter en stor ære i at hjælpe pårørende gennem den svære periode efter et dødsfald, hvilket vi gør gennem en professionel og empatisk tilgang til arbejdet. Vi ved, hvor hårdt sorgen kan ramme, hvilket giver os gode forudsætninger for at tilpasse og yde den bedste service for familiemedlemmer eller andre pårørende.

Hos Min Afsked finder du bedemænd i Brønderslev, som arbejder ud fra vores kerneværdier om etik og anerkendelse. Det giver vores kunder de bedste betingelser for at tage afsked med deres kære. Vi ser døden som en naturlig del af livet, hvorfor det ikke bør være tabubelagt. Vi yder derfor en imødekommende og personlig service, da det giver os det bedst mulige samarbejde med vores kunder.

Få hjælp til de praktiske opgaver

Efter et dødsfald opstår der pludseligt et væld af forskellige arbejdsopgaver, der skal tages hånd om. Dette kan dog for mange mennesker være uoverskueligt, da sorgen rammer os forskelligt. Netop her kan det være guld værd at have en bedemand ved ens side, som forstår ens situation og kan overtage nogle af de mange praktiske opgaver. På den måde får du tid til at tage afsked med afdøde og være sammen med familien.

Vores arbejdsopgaver omhandler alt fra kontakten til eksterne partnere og transporten af afdøde til valg af kiste samt papirarbejde af forskellig art. Har du specielle ønsker, tilpasser vi gerne vores arbejde efter dette.

 

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om vores bedemandsarbejde i Brønderslev, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 30 26 44 37. Vi svarer gerne på dine eventuelle spørgsmål og tager gerne en uforpligtende snak om, hvad du forventer af os som bedemænd samt fortæller om ønsker og præferencer til afskedsceremonien.

I er også velkomne til at besøge os på vores adresse: Algade 58, 9700 Brønderslev.

bedemand aalborg nørresundbybedemand aalborg nørresundby
Muligheder

MIN SIDSTE VILJE

Vi efterlader vores pårørende i sorg, når vi går bort.

Det er en svær situation at være i for dem, og det er ikke rart at skulle tage afgørende beslutninger på dine vegne. Alle de praktiske ting kan hurtigt være uoverskuelige. Derfor anbefaler jeg, at man udfylder Min Sidste Vilje. Så vores nærmeste kan fokusere på sorgen og ikke det praktiske. Vi skal tage stilling til mange ting. Vi – eller vores pårørende – skal ikke blot tage stilling til spørgsmål om begravelse eller bisættelse samt detaljer for ceremonien. Min erfaring er, at jo mere man har bestemt og valgt på forhånd, jo mere hjælper vi vores pårørende i den svære situation. Min Sidste Vilje er en hjælp til de pårørende. 

 

Min Sidste Vilje

Kontakt

Else Mikkelsen bedemandElse Louise Mikkelsen

+45 26 44 02 41

Else@minafsked.dk

Butik Aalborg | Vesterbro 49 | 9000 Aalborg

Butik Nørresundby | Skrågade 4, st. | 9400 Nørresundby

 

 

Kontakt

Michaela Samuelsen bedemandMichaela Samuelsen

+45 30 26 44 37

michaela@minafsked.dk

Butik Brønderslev | Algade 58 | 9700 Brønderslev

Butik Støvring | Lærkevej 18 | 9530 Støvring