Bisættelse Nordjylland | Få lokal hjælp til en mindeværdig afsked »

Din lokale bedemand

Bisættelse Nordjylland

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse nordjylland
Else Mikkelsen Bisættelse Nordjylland

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Nordjylland

At skulle sige farvel til en person, som har betydet rigtig meget for én, er bestemt ikke nemt. Netop derfor er det værd at skabe en smuk og værdig afsked, som man kan se tilbage på. Hvis I er enige i dette, så er vi klar til at hjælpe jer i mål med dette hos Min Afsked.

Vi er en gruppe af bedemænd, der har stor erfaring med bisættelser, da vi gennem årene har stået for at arrangere et væld af dem. Har I besluttet jer for, at det skal være en bisættelse Nordjylland, skal I derfor ikke tøve med at kontakte os.

Når I har kontaktet os, vil vi naturligvis tage en uforpligtende snak med jer. På den måde kan vi finde ud af, hvorvidt der faktisk er tale om et match. Dernæst handler det om at finde ud af, hvad I har af ønsker til bisættelsen, hvorefter vi vil forsøge at imødekomme dem bedst muligt.

Lad os stå for en smuk og mindeværdig afsked

Hos Min Afsked ved vi, at der er stor forskel på mennesker. Derfor er der også stor forskel på, hvad man mener, at en bisættelse skal byde på. Netop derfor har vi besluttet, at vi ikke vil have en række pakkeløsninger, som vi tvinger de pårørende til at vælge mellem.

Derimod sørger vi hver gang for, at der er tale om en unik bisættelse, hvor der er taget højde for de efterladtes ønsker. Det betyder, at vi vil gøre, hvad vi kan for at tage højde for de ønsker, som I har til dagen. For os handler det nemlig om, at I skal sige farvel på den måde, I ønsker det.

Med andre ord, så har vi et mål om, at I skal kunne tage afsked på en smuk og mindeværdig måde. Det skal være en dag, som I kan se tilbage på med et smil, selvom omstændighederne er trist. Hvordan det helt konkret skal forløbe, skal vi derfor finde ud af i fællesskab.

I kan trygt overlade arbejdet til os

Det er ikke nogen hemmelighed, at der kan være en del arbejdet forbundet med en bisættelse. Det er også en tid, der er fyldt med stor sorg. Derfor har man næppe lyst til at bruge for meget tid og energi på at varetage sådanne opgaver.

Hos Min Afsked er vi godt klar over, at det forholder sig på denne måde. Af denne grund tilbyder vi altid at stå for mest muligt arbejde. På den måde kan I vide jer sikre på, at I kan få tid til hinanden og til at bearbejde jeres sorg.

I nogle tilfælde oplever vi, at de pårørende har et ønske om at stå for en del af bisættelsen på egen hånd. Hvis det også er tilfældet for jer, så er det ikke noget, vi vil stå i vejen for. I sidste ende handler det om, at I skal have lov til at tage afsked på den måde, der er bedst for jer.

I er altid velkomne til at kontakte os

Hvis I har brug for hjælp til en bisættelse i Nordjylland, skal I ikke tøve med at kontakte os, da vi altid er klar til at hjælpe. Først og fremmest tager vi naturligvis en uforpligtende snak med jer. På den måde kan vi finde ud af, hvorvidt vi egentlig er et match.

Ønsker I at komme i kontakt med os, er der flere måder at gøre det på. I kan vælge at ringe til os på tlf. +45 73 70 66 20, men I er også velkommen til at kontakte os via e-mail. Det kan I nemt gøre ved blot at benytte jer af den kontaktformular, som I kan finde her på siden.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21