Bedemand Nordjylland | Lokal begravelse & bisættelse i Nordjylland

Din lokale bedemand

Nordjylland

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

nordjylland
Else Mikkelsen Nordjylland

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Nordjylland

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Oliver Guldbæk Nordjylland

Oliver Guldbæk

Bedemandsassistent

Efter flere år i en helt anden branche, ønskede jeg mig et job, hvor jeg hver dag ville kunne hjælpe folk. En meningsfuld hverdag betyder alt for mig, og det føler jeg virkelig, at jeg opnår gennem mit arbejde i Min afsked.

Alle fortjener en god sidste rejse, og jeg vil hver dag gøre mit ypperste til, at det går i opfyldelse.

Vi dækker hele Nordjylland

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Min Afsked er din lokale bedemand i Nordjylland

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe pårørende igennem en sorgfuld periode med planlægningen af en smuk og unik afskedsceremoni. Vi ved, hvor svær en tid det kan være at gå i møde som pårørende, og sorgen kan være tung at gå rundt med selv. Vores nærværende og empatiske gruppe af bedemænd vil altid møde jer med et anerkendende og nærværende sind, når I tager kontakt til os. Vi vil gøre alt for at skabe en både personlig og unik afskedsceremoni, der lader jer få muligheden for at sige jeres sidste farvel præcis som ønsket. 

En personlig og unik afsked

Når vi planlægger en begravelse i Nordjylland, gør vi det i samarbejde med de pårørende. Dette sikrer, at vi har de bedste forudsætninger for at skabe rammerne for en personlig og smuk afsked. Sammen med de efterladte sporer vi os ind på, hvilke særlige ønsker og krav den enkelte familie har for det sidste farvel. Det kan også være, at afdøde selv havde ønsker til, hvorledes denne dag skulle forestå, nedfældet som en del af den sidste vilje. I vores planlægningsarbejde gør vi vores ypperste for at indfri de ønsker, der måtte være for en smuk begravelse i Nordjylland. Dertil vil de efterladte kunne forvente, at vi også sidder klar, såfremt der skulle opstå nogle spørgsmål op til den sidste afsked. Vi har flere års værdifuld erfaring som bedemænd, og vi kan således løbende vejlede de pårørende i hele processen frem til det sidste farvel.

Fokus på tryghed i en sorgfuld tid

Vores samarbejde med de pårørende er funderet på tryghed og tillid. Når vi sammen planlægger den sidste afsked, er det vigtigt for os, at de pårørende nærer tillid til den forestående planlægningsproces og finder tryghed i, at vi klarer alle de praktiske opgaver i forbindelse med denne proces. Således kan der blive tid til det, der er vigtigt; nemlig nærværet blandt de efterladte. Det er vigtigt at kunne finde tid til at være der for hinanden som pårørende, og i planlægningen af en begravelse i Nordjylland hos Min Afsked vil I være sikre på at få denne tid med hinanden. 

Vi tager os af alt det praktiske op til det sidste farvel og er med hele vejen fra start til slut. Min Afsked er din lokale bedemand i Nordjylland, hvor der værnes om omsorgen i en svær tid. Du finder os i vores butikker rundt omkring i Nordjylland; eksempelvis i Aalborg, Hjørring og Frederikshavn, og vi kører også gerne ud til jer for en personlig samtale i trygge rammer. Som pårørende er I naturligvis også altid mere end velkomne til at tage kontakt til os på telefon for at høre nærmere om, hvilke services vi kan tilbyde jer. 

Din lokale bedemand

Bedemand Brønderslev

Algade 58

9700 Brønderslev

Besøg bedemand

Bedemand Dronninglund

Beckersvej 6

9330 Dronninglund

Besøg bedemand

Bedemand Frederikshavn

Barfredsvej 99

9900 Frederikshavn

Besøg bedemand

Bedemand Hjørring

Nørregade 14

9800 Hjørring

Besøg bedemand

Bedemand Hobro

Adelgade 5

9500 Hobro

Besøg bedemand

Bedemand Nørresundby

Skrågade 4, st.

9400 Nørresundby

Besøg bedemand

Bedemand Aalborg

Vesterbro 49

9000 Aalborg

Besøg bedemand

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21