Bedemand Storvorde I Lokal Begravelse & Bisættelse i Storvorde

Din lokale bedemand

Bedemand Storvorde

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd storvorde
Else Mikkelsen Bedemand Storvorde

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din lokale bedemand i Storvorde og omegn

Når livet tager en pludselig drejning, og man mister en man holdt kær, kan hverdagen nemt komme til at synes uoverskuelig. Der kan være mange opgaver der skal tages hånd om og som kræver ens opmærksomhed. I en tid hvor man har mistet, er overskuddet ikke stort, og der kan derfor være brug for at være sammen med sine nærmeste i stedet for at løse praktiske anliggender. I denne forbindelse er det vigtigt, at man som pårørende tager kontakt til sin lokale bedemand. Vores bedemænd i Storvorde og omegn sidder altid klar til at hjælpe pårørende igennem en svær tid. Hos os kan du altid forvente, at vi tager os af de praktiske opgaver, således at I som pårørende kan finde tid til hinanden i en sorgfuld periode. 

Nærvær og rummelighed – værdier der kendetegner Min Afsked

I en tid hvor man har mistet, er det vigtigt, at man kan få snakket om de ting, der kan synes svære og uoverskuelige. Hos Min Afsked finder du kompetente bedemænd i Storvorde og omegn, der ikke er bange for at tage snakken om de emner, der kan være svære i en tid, hvor sorgen kan føles tung. For os er det vigtigt, at de pårørende finder tryghed i den åbne og rummelige atmosfære, der kendetegner Min Afsked. Her er der plads til de anerkendende samtaler om det, der kan være svært.

Tilrettelæggelsen af en begravelse i Storvorde og omegn indebærer for os et samarbejde med de pårørende. Vi tager en snak om, hvilke ønsker og ideer de pårørende har til eksempelvis sangvalg, blomsteranretninger og den generelle struktur for afskedsceremonien. Dette vil være med til at skabe de bedste forudsætninger for en smuk og personlig begravelse i Storvorde og omegn. 

 

I fællesskab finder vi den bedste løsning for jer 

Det kan synes som en stor opgave at tilrettelægge en afskedsceremoni. Vi er her for hjælpe og vejlede de pårørende igennem denne proces. Vi kan være behjælpelige med værdifulde erfaringer og vejledning i denne tid for således at kunne tilrettelægge en personlig og unik bisættelse i Storvorde og omegn. Som pårørende er I altid mere end velkomne til at kontakte os for at høre nærmere om, hvorledes vi planlægger en begravelse såvel som bisættelse i Storvorde og omegn. Vi sidder altid klar til at tage samtalen om, hvilken løsning der vil være den bedste for jer.

Skulle du sidde med spørgsmål er du altid velkommen til at række ud til vores bedemand i Storvorde eller bedemand i Aalborg.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21