Bedemand i Hobro & Omegn | Lokal bisættelse & begravelse i Hobro

Din lokale bedemand

Bedemand Hobro

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Ring +45 73 70 66 23

Adelgade 5, 9500 Hobro

Bedemænd hobro
Else Mikkelsen Bedemand Hobro

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Lotte Hansen Bedemand Hobro

Lotte Hansen

Bedemand

I mit arbejde som bedemand gør jeg altid mit ypperste for at hjælpe familierne med en smuk afsked. Jeg har selv mistet op til flere gange, og kan derfor sætte mig ind i den situation, familierne sidder i. Ord som empati, overblik, nærvær og kreativitet beskriver, hvordan jeg gerne vil opleves, når pårørende ønsker min hjælp.

Oliver Guldbæk Bedemand Hobro

Oliver Guldbæk

Bedemandsassistent

Efter flere år i en helt anden branche, ønskede jeg mig et job, hvor jeg hver dag ville kunne hjælpe folk. En meningsfuld hverdag betyder alt for mig, og det føler jeg virkelig, at jeg opnår gennem mit arbejde i Min afsked.

Alle fortjener en god sidste rejse, og jeg vil hver dag gøre mit ypperste til, at det går i opfyldelse.

Bedemand Hobro – Her finder du os

Velkommen til Min Afsked i Hobro. Vores lokaler er strategisk placeret for at være let tilgængeligt for alle i området. Vi forstår, hvor vigtigt det er nemt at kunne finde vej i en svær tid, og vi ønsker at gøre dit besøg hos os så enkelt og bekvemt som muligt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information eller vejledning. Vores mål er at støtte dig gennem denne svære tid med omhu og professionalisme.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Elses og Mariannes virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde


left right
left

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Vi er din lokale bedemand i Hobro og omegn

At skulle tage den sidste afsked med en, man holdt kær, er noget, vi alle må erkende, er en del af livets naturlige gang. Det kan være svært at skulle igennem en sorgfuld tid, hvor hverdagen kan synes uoverskuelig. Hos Min Afsked har vi både professionel såvel som personlig erfaring med de sorgfyldte perioder, og vi anser denne erfaring som værdifuld i vores arbejde med at hjælpe pårørende igennem en svær tid. Vi bestræber os på at være bedemænd i Hobro og omegn, som de pårørende nærer tillid og tryghed til. Vi ønsker at være der for alle, der tager kontakt til os, og som har brug for vejledning til planlægning af en smuk afskedsceremoni. Hos Min Afsked kan du regne med, at vi påtager os alle de praktiske opgaver, der hører sig til en begravelse eller bisættelse i Hobro og omegn. 

Tillidsfuld planlægning

I forbindelse med planlægningen af en begravelse eller bisættelse i Hobro og omegn kan vi være behjælpelige med flere forskellige typer af opgaver. Pårørende er altid meget velkomne til at tage kontakt til os for at høre nærmere om, hvilke praktiske opgaver vi påtager os såvel som, hvorledes vi tilrettelægger smukke og unikke afskedsceremonier i Hobro og omegn. For os er tilliden og omsorgen væsentlige dele af vores arbejde, og som pårørende vil man således altid være i gode og trygge hænder hos os.

En afsked i lokale og trygge rammer

Når vi planlægger en bisættelse eller begravelse i Hobro og omegn, benytter vi os af det gode og lokale samarbejde her. Smukke blomsteranretninger, urner og gravsten vil derfor blive tilbudt i samarbejde med lokalområdet i og omkring Hobro. Vi ved, at det for mange pårørende kan være vigtigt, at den sidste afsked afholdes i et lokalt miljø, hvor der er fokus på tryghed. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22