Bedemand Frederikshavn | Begravelse & bisættelse i Frederikshavn

Din lokale bedemand

Bedemand Frederikshavn

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Ring +45 73 70 66 22

Barfredsvej 99, 9900 Frederikshavn

Bedemænd frederikshavn
Michaela Samuelsen Bedemand Frederikshavn

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Else Mikkelsen Bedemand Frederikshavn

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Oliver Guldbæk Bedemand Frederikshavn

Oliver Guldbæk

Bedemandsassistent

Efter flere år i en helt anden branche, ønskede jeg mig et job, hvor jeg hver dag ville kunne hjælpe folk. En meningsfuld hverdag betyder alt for mig, og det føler jeg virkelig, at jeg opnår gennem mit arbejde i Min afsked.

Alle fortjener en god sidste rejse, og jeg vil hver dag gøre mit ypperste til, at det går i opfyldelse.

Bedemand Frederikshavn – Her finder du os

Velkommen til Min Afsked i Frederikshavn. Vores lokaler er strategisk placeret for at være let tilgængeligt for alle i området. Vi forstår, hvor vigtigt det er nemt at kunne finde vej i en svær tid, og vi ønsker at gøre dit besøg hos os så enkelt og bekvemt som muligt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information eller vejledning. Vores mål er at støtte dig gennem denne svære tid med omhu og professionalisme.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Else og Michaelas virke som bedemand er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde

left right

Referencer

quote

Vil helt klart anbefale min afsked.
Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje,
hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål.
Vi fik en rigtig god snak om alle tingene.
Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

quote

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

quote

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

quote

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

quote

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Din bedemand i Frederikshavn og omegn

I en tid, hvor man har mistet en, man holdt kær, er det vigtigt, at man kan tage kontakt til sin lokale bedemand, hvor trygheden og tilliden er første prioritet. Hos Min Afsked er vi en gruppe af bedemænd i Frederikshavn og omegn, der har det som vores højeste prioritet at skabe forudsætningerne for et trygt og tillidsfuldt samarbejde med de pårørende. Vi mener, at det er vigtigt, at man kan komme til os med det, der kan virke svært og uoverskueligt i en tid, hvor man har mistet. Vi påtager os alle de praktiske opgaver, der knytter sig til tilrettelæggelsen af en smuk og unik begravelse eller bisættelse i Frederikshavn og omegn, således at de pårørende kan få tid til det, der er vigtigt – nemlig at være der for hinanden. 

Sådan planlægger vi den sidste afsked

Vi tilrettelægger altid en afskedsceremoni i samarbejde med de pårørende. Det er vigtigt for os, at de pårørende får muligheden for at tage den sidste afsked som ønsket. Vi ønsker altid at planlægge smukke og ikke mindst personlige bisættelser og begravelser i Frederikshavn og omegn. Af denne grund forhører vi os hos de pårørende omkring ønsker til den sidste afsked; eksempelvis i form af valg af sange, blomster mm. På den måde kan vi sørge for, at alle begravelser og bisættelser i Frederikshavn og omegn bliver personlige, unikke og som ønsket.

Sådan kan vi hjælpe jer videre

Som bedemænd i Frederikshavn og omegn ønsker vi at være med i planlægningen af en mindehøjtidelighed i det omfang, som de pårørende finder det nødvendigt. For nogle kan det være trygt at have os med til den sidste afsked, således at der altid vil være nogle til stede, der har overblikket over denne dag. For andre kan det være vigtigt at kunne få rådgivning til, hvorledes ønsker til den sidste afsked kan blive indfriet på bedste vis. I alle tilfælde kan I som pårørende altid tage kontakt til os for at høre nærmere, om de services vi tilbyder i tilrettelæggelsen af den sidste afsked. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 20