Bedemand Aarhus | Dine lokale bedemænd i Aarhus | Min Afsked

Din lokale bedemand

Bedemand Aarhus

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Ring +45 73 70 66 23

Frederiks Allé 30, 8000 Aarhus C

Else Mikkelsen Bedemand Aarhus

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Lotte Hansen Bedemand Aarhus

Lotte Hansen

Bedemand

I mit arbejde som bedemand gør jeg altid mit ypperste for at hjælpe familierne med en smuk afsked. Jeg har selv mistet op til flere gange, og kan derfor sætte mig ind i den situation, familierne sidder i. Ord som empati, overblik, nærvær og kreativitet beskriver, hvordan jeg gerne vil opleves, når pårørende ønsker min hjælp.

Oliver Guldbæk Bedemand Aarhus

Oliver Guldbæk

Bedemandsassistent

Efter flere år i en helt anden branche, ønskede jeg mig et job, hvor jeg hver dag ville kunne hjælpe folk. En meningsfuld hverdag betyder alt for mig, og det føler jeg virkelig, at jeg opnår gennem mit arbejde i Min afsked.

Alle fortjener en god sidste rejse, og jeg vil hver dag gøre mit ypperste til, at det går i opfyldelse.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis med vores erfarne bedemand i Aarhus.

Tillid er vigtigt, når man skal vælge en bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos Min Afsked i Aarhus er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med jer hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde med hjælp fra en erfaren bedemand i Aarhus.


left right
left

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Vi er din lokale bedemand i Aarhus

Nogle gange bliver man i livet stillet overfor nogle svære situationer og beslutninger. Når en af vores nærmeste, ven eller familiemedlem, går bort, kan alting pludselig virke uoverskueligt. Døden er en naturlig del af livet, og vi er hos Min Afsked af den overbevisning, at døden ikke skal tabubelægges – det er et emne, vi godt tør snakke om, og det er vigtigt for os, at vores kunder kan føle sig trygge, når de træder indenfor hos os. Vi er en bedemand i Aarhus C, der prioriterer den nærværende samtale med vores kunder højt, og vi vil altid gerne høre, hvordan vores kunder ønsker at gøre en afskedsceremoni unik og mindeværdig. Hos Min Afsked står vi for begravelse i Aarhus C og omegn. Vi har stor erfaring med vores arbejde, og derfor sørger vi altid for en personlig og professionel service.

En hjælpende hånd med de praktiske opgaver

Til en smuk afskedsceremoni kan der være praktiske opgaver, der kan synes uoverskuelige i en situation, hvor man har mistet en af dem, man holder kære. Hos Min Afsked i Aarhus ønsker vi at lette de pårørendes skuldre for de praktiske opgaver, der kan være svære at tage stilling til. Hos os kan I som pårørende selv vælge, hvilke opgaver I gerne vil have os til at varetage. Derudover kan vi også være behjælpelige med at holde overblik over andre praktiske gøremål efter et dødsfald, som ikke nødvendigvis knytter sig til selve afskedsceremonien. Dette kan for eksempel være i forhold til at få afmeldt abonnementer, opsige lejemål, lukke Facebook-profiler og lignende. Vi ønsker at hjælpe de pårørende, der hvor de har brug for det, og derfor kan det være gavnligt, at der er flere til at holde overblik over de praktiske opgaver, der skal varetages efter et dødsfald.

Vi tilbyder alt indenfor begravelse, bisættelse, askespredning og borgerlige ceremonier. Har du endvidere spørgsmål til forløbet ved en begravelse, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager os tid til at hjælpe med alle de spørgsmål, du måtte have.

Det sidste farvel

Hos Min Afsked ønsker vi at planlægge afskedsceremonier, så de altid stemmer overens med vores kunders forventninger og ønsker. Hos os er de pårørende altid meget velkomne til at komme med særlige ønsker til en begravelse i Aarhus. Det er meget individuelt, hvilke ønsker man kan have for et sidste farvel til sin kære, men mange gange oplever vi, at de pårørende selv har ideer til, hvor ceremonien skal afholdes, hvilke blomster der skal være og hvilke sange der skal synges.

Det kan også være at afdøde selv havde gjort sig tanker om, hvordan det sidste farvel skulle forløbe. Mange gange oplever vi nemlig, at afdøde enten har konfereret med de pårørende eller selv har skrevet sine ideer ned som den sidste vilje. Vi er i alle tilfælde meget interesseret i at høre, hvilke ideer I har for at gøre det sidste farvel helt unikt, og vi vil således gøre vores bedste for at opfylde jeres ønsker. Vi er bedemænd, der sætter stor ære i at lytte til ønsker – og vi går langt for at opfylde disse.

Derudover har I hos os mange forskellige muligheder, hvad angår valg af kiste eller urne uanset hvilken type afskedsceremoni, I ønsker at afholde. Her kan vi med vores værdifulde erfaring som den foretrukne bedemand i Aarhus være behjælpelige med at finde frem til den helt rette løsning for Jer.

Vi vægter det anerkendende samarbejde højt

Vi er en bedemand i Aarhus, som du altid kan tage kontakt til, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi organiserer vores afskedsceremonier. Vi varetager flere forskellige typer af ceremonier og dermed ikke kun begravelse i Aarhus. Er afdøde medlem af folkekirken, kan I som pårørende vælge om afdøde skal begraves eller bisættes. Derudover vil vi også være behjælpelige ved borgerlige ceremonier, og naturligvis også hvis I har ønsker om, at asken skal spredes på åbent hav. For os er det vigtigt, at de pårørende bliver lyttet til, og de ønsker, der måtte være til det sidste farvel, er altid første prioritet hos os. Vi vægter den anerkendende og nærværende samtale højt med vores kunder, for kun på den måde kan man danne et meningsfuldt samarbejde.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt til din bedemand i Aarhus.

Ring +45 73 70 66 23