Bisættelse Aarhus | Få hjælp til en mindeværdig ceremoni her

Din lokale bedemand

Bisættelse Aarhus

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse aarhus
Else Mikkelsen Bisættelse Aarhus

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Aarhus

En bisættelse kan være en rigtig smuk måde at tage en sidste afsked med en kær. Derfor er der også mange, der beslutter sig for at vælge den ceremoni. Det er der flere årsager til, men for mange handler det om, at der er flere muligheder at vælge mellem.

Efter en bisættelse kan de efterladte selv vælge, hvorvidt de vil have urnen i jorden. Man kan også vælge at sprede asken over åbent hav, hvilket også er populært. Desuden er det også vigtigt at nævne, at det kan foregå både som en kirkelig og en borgerlig ceremoni.

Vi kan hjælpe fra start til slut

Hos Min Afsked er det vigtigt for os, at de efterladte får lov til at tage afsked, som de har lyst. Derfor gør vi meget ud at kunne leve op til de krav og ønsker, som I har. Det kan f.eks. være, at I gerne vil stå for dele af bisættelsen selv, hvilket ikke er et problem.

Vi gør også en dyd ud af at være med fra start til slut, så I aldrig kommer til at føle jer alene på noget tidspunkt. Vi ved også, at det er en tid, hvor der er brug for omsorg og støtte. Derfor tilbyder vi altid at varetage mest muligt af arbejdet, så de efterladte ikke skal gøre det.

På den måde kan I få tid til at bearbejde jeres sorg. I mellemtiden står vi for alt det praktiske, der er forbundet med en bisættelse. Vi sørger bl.a. for at anmelde dødsfaldet, men også for rustvognskørsel. Ligeledes er vi selvfølgelig også med til selve ceremonien.

Det betyder, at vi hele tiden er med, så vi kan sikre, at det forløber som det skal. Da vi også har et ønske om at kunne hjælpe og støtte bedst muligt gennem hele forløbet, så står vi også altid til rådighed, hvis der skulle opstå tvivl eller spørgsmål.

Hvad er en bisættelse?

Det er ikke alle, der helt ved, hvad en bisættelse faktisk er. De fleste ved, at det naturligvis handler om at skulle sige farvel til en kær. Dog er det langt fra alle, der kender til forskellen på en begravelse og en bisættelse. Det er naturligvis vigtigt at sætte sig ind i dette.

Hvis I vælger en bisættelse Aarhus, vil det kunne foregå i en kirke, kapel eller i hjemmet. Det er helt op til de efterladte at finde ud af, hvad ønsket er til dette. Når ceremonien er slut, bliver kisten båret ud til en rustvogn, der derefter kører kisten til det nærmeste krematorium.

Når urnen er klar, vil det være op til de efterladte at beslutte, hvad der skal ske med den. Den kan naturligvis komme i jorden, men det er f.eks. også muligt at sprede asken over åbent hav. Hos Min Afsked står vi altid klar til at rådgive om sådanne ting, hvis I er i tvivl om noget.

Derfor er I også altid velkomne til at kontakte os, hvis der skulle opstå spørgsmål. Vi står nemlig altid klar til at besvare dem efter bedste evne. Desuden er det også vigtigt for os at leve op til jeres ønske, hvad enten der er tale om valg af salmer, et musikstykke eller noget tredje.

Kontakt os gerne

Har I brug for hjælp til en bisættelse i eller nær Aarhus, så tøv ikke med at kontakte os. I er altid mere end velkomne til at kontakte os på tlf. +45 73 70 66 20 eller ved at sende os en e-mail via vores kontaktformular her på siden.

Vi vender altid tilbage hurtigst muligt, hvorefter vi kan finde en tid for, hvornår vi i fællesskab kan tale om jeres ønsker til den kommende bisættelse.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21