Bedemand Hammel. Lokal Begravelse & Bisættelse i Hammel

Din lokale bedemand

Bedemand Hammel

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Ring +45 73 70 66 23

Østergade 37, 8450 Hammel

Bedemænd hammel
Else Mikkelsen Bedemand Hammel

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Sara Skovrup Bedemand Hammel

Sara Skovrup

Bedemand

I en ung alder mistede jeg begge mine forældre, og jeg fik derfor døden tæt ind på livet. Efter nøje overvejelse besluttede jeg mig for, at jeg selv gerne ville hjælpe folk, som stod i den situation, jeg nu desværre kendte til.

Jeg tør tale med dig om døden, og gå med dig derind, hvor det gør allermest ondt, og jeg gør mit bedste for at sørge for, at I får lige præcis den afsked i ønsker.

Lotte Hansen Bedemand Hammel

Lotte Hansen

Bedemand

I mit arbejde som bedemand gør jeg altid mit ypperste for at hjælpe familierne med en smuk afsked. Jeg har selv mistet op til flere gange, og kan derfor sætte mig ind i den situation, familierne sidder i. Ord som empati, overblik, nærvær og kreativitet beskriver, hvordan jeg gerne vil opleves, når pårørende ønsker min hjælp.

Oliver Guldbæk Bedemand Hammel

Oliver Guldbæk

Bedemandsassistent

Efter flere år i en helt anden branche, ønskede jeg mig et job, hvor jeg hver dag ville kunne hjælpe folk. En meningsfuld hverdag betyder alt for mig, og det føler jeg virkelig, at jeg opnår gennem mit arbejde i Min afsked.

Alle fortjener en god sidste rejse, og jeg vil hver dag gøre mit ypperste til, at det går i opfyldelse.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Hammel og omegn

Min Afsked er en bedemand i Hammel og omegn, der har værdifuld erfaring med planlægningen af mindeværdige afskedsceremonier. Vi er en gruppe af bedemænd, der ser det som vores fineste opgave at hjælpe og vejlede de pårørende i en svær og sorgfuld periode. Som pårørende må man være der for hinanden, i en tid hvor al unødig bekymring bør lægges til side. I en sådan tid er det vigtigt, at man kan række ud, når man har brug for hjælp, og det er i denne henseende, at vi som bedemænd i Hammel og omegn kan være behjælpelige. Sammen med de pårørende aftaler vi, hvilke opgaver vi skal tage os af, og om der er nogle opgaver, som de pårørende ønsker at varetage selv. Det er forskelligt fra familie til familie, hvor meget eller hvor lidt man ønsker at tage del i forberedelserne til en begravelse eller bisættelse. I alle tilfælde kan vi vejlede de pårørende igennem denne proces og være der for dem hele vejen.

Sådan planlægger vi unikke afskedsceremonier

Ethvert samarbejde bør være funderet på tillid og anerkendelse. Når pårørende kontakter os for at få hjælp til planlægningen af den sidste afsked, ser vi det som et samarbejde mellem bedemanden og de pårørende. Hos Min Afsked lader vi det altid være op til de pårørende selv, hvor meget eller hvor lidt de ønsker at deltage i planlægningen. Mange gange kan de pårørende have ønsker for, hvordan afskedsceremonien skal forløbe, og det er med sådanne ønsker at alle afskedsceremonier planlagt hos Min Afsked forbliver unikke og mindeværdige. Når vi med de pårørende holder samtaler omkring, hvordan den endelige afskedsceremoni skal forløbe, så møder vi dem altid med anerkendelse og nærvær. Vi vil til enhver tid gøre vores bedste for at de ønsker eller krav, der måtte være, bliver imødekommet på bedste vis.

 

Min Afsked er med hele vejen

Det kan være svært at tage det første skridt på vejen for planlægningen af en begravelse eller bisættelse. I tiden efter et dødsfald kan der herske fortvivlelse – det er dog vigtigt at huske på, at vi hos Min Afsked vil være der for de pårørende hele vejen. Man bør derfor ikke tøve med at tage kontakt til sin lokale bedemand; vi er her for at hjælpe jer igennem denne svære tid og varetage de praktiske ærinder, der vil være en naturlig del af planlægningsprocessen af en begravelse eller bisættelse.

Vi kan kontaktes, når I som pårørende har brug for vejledning og hjælp til planlægningen af den sidste afsked, såvel som hvis der skulle opstå spørgsmål omkring, hvorledes vi varetager de praktiske opgaver til dagligt. Du kan få fat på vores bedemand i Hammel eller bedemand i Aarhus døgnet rundt – hvor vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 23