Referencer I Læs hvad andre siger om os I Min Afsked

Hvad siger de pårørende?

Vi er til eksamen til hver eneste højtidelighed. Og tilbagemeldingerne fra de pårørende er den eneste karakter, vi går op i. Læs nogle af dem her.

Ring +45 73 70 66 20
left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Vi fik Michaela som bedemand, da vores mor døde i en høj alder og var meget taknemmelige for det. Vi mærkede straks, at hun forstod og respekterede vores ønsker. Der var plads til både tårer og smil. Nærvær og indlevelse, som var passende diskret.

- Johanne Birgitte Nielsen

Mine største anbefalinger går hermed til min afsked i Nørresundby. Min morfar fik den smukkeste sidste rejse og det var ikke blevet det samme uden Jeres hjælp. I gjorde hele oplevelsen meget personlig og I fik os alle til at føle, at vores morfar var helt særlig. Hvilket han også var i vores øjne. Jeg kan ikke takke Jer nok for alt det I har gjort for mig og min familie, jeg vil altid mindes denne dag med et smil på læben - Takket være Jer. TAK.

- Julie Peetz Hansen

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

Tusind tak for din store hjælp ved min fars bisættelse. Du er så sød og omsorgsfuld over for os pårørende. Du udførte alt til vores fulde tilfredshed og vi kan varmt anbefale dig til andre, der skal have stedt deres kære til hvile. Tak for ideen med, at oldebørnene skulle blæse sæbebobler indpå kisten i bilen.

- Bente Grøn

I forbindelse med dødsfald i min familie har Else bistået os professionelt og kompetent – tak for det.

- Lars Bo Petersen

Vi har lige brugt min afsked. Virkelig god omsorgsfuld behandling hele vejen igennem. Tak Else.

- Peder Larsen

Else er en fantastisk kvinde som handler ud fra hjertet, hun er sød, forstående lyttende, kreativ som gør at hun opfylder alle de ønsker jeg havde omk. Bisættelse. Kan kun give hende mine bedste anbefalinger.

- Tilde Sauer

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Alle os børn og vores mor har været så glade for den måde “ du håndterede” alt omkring min fars bisættelse. Der var styr på alt - så de varmeste anbefalinger fra vores familie.

- Lene Munk Nielsen

En stor tak til Michaela for indsatsen… En stor tak til Michaela for indsatsen ved Anni’s bisættelse den 7. juli. En meget sympatisk, kompetent og omsorgsfuld tilrettelæggelse, og en værdig og smuk afsked. Vi kunne ikke ønske os et bedre forløb.

- Ove Lundt

Anbefalinger

Vi bliver så glade og taknemmelige

At få en god og positiv tilbagemelding fra pårørende betyder alt for os. Så har vi nemlig gjort vores arbejde på bedst mulig måde.


Personale_stranden_mørkekapper
left right

Anmeldelse

Ufattelig nærværende og personlig

quote

TUSIND TUSIND tak for din måde at være på i en ufattelig svær situation. Lige fra jeg fik fat på dig i telefonen en tidlig søndag morgen i september og i tiden efter, jeg mistede min kære storesøster, er jeg og min familie blevet mødt af det kærligste mest åbne menneske ever. Ufattelig nærværende og personlig, samtidig med du udviste professionalisme til fingerspidserne.

Søster, smuk i livet og i døden, fik den mest personlige afsked, vi har oplevet. Du tog dig tid til at vi fik sunget hende ud, at vi fik lov til at skrue låget på, tegne og skrive en sidste hilsen på kisten. Og så fik børnene lov til at puste sæbebobler i og uden på din bil Lige i søsters ånd. Og din måde at være på ved bisættelsen blev også bemærket, og du har fået mange positive bemærkninger med på vejen. Jeg kan ikke takke dig nok for at gøre et par ufattelig svære dage til smukke minder. For smukt var det. Tak for dig, Else.

- Sanne Saabye

quote

Jeg vil benytte lejligheden til at sige tusind tak til dig for den måde, som du håndterede hele forløbet omkring min svigermors bisættelse. Vi er MEGET tilfredse med din/jeres indsats og vil ikke tøve med at anbefale jer på det varmeste til andre, som måtte have brug for en bedemand. Vi oplevede, at I viste en indføling, empati og oprigtig deltagelse uden at det på nogen måde virkede kunstigt eller påtrængende.

Både jeres planlægning og gennemførelse i kirken var meget professionel og vi føler, at I har varetaget opgaven på fornemmeste vis.

Det er vi meget taknemmelige for.
Endnu engang tak.

- Katrine-Mia Lynøe

quote

Min mor døde 93 år gammel d. 9. april tidligt om morgenen, og selv om det ikke var uventet, var der jo hurtigt efter praktiske ting, der skulle klares. Da der i familien var enighed om ønsket om en kvindelig bedemand (hvilket min mor ville have været glad for), rettede vi allerede et par timer efter henvendelse til “Min afsked”, hvilket vi aldrig kommer til at fortryde.

Allerede ved det første møde med Mie bare 6 timer efter dødsfaldet kunne vi mærke en professionalisme kombineret med stor omsorg og empati, der gav tryghed i forhold til hele processen. Vi blev vejledt og guidet gennem alle de svære spørgsmål på en meget nærværende måde, og selv da det kom til vores specielle ønske om en uglevignet i dødsannoncen blev dette hurtigt ordnet.

Udsyngningen fra plejehjemmet foregik igen meget omsorgsfuldt og for os rørende at være med til, idet Mie havde øje for et oldebarn, der gerne ville være med i afskeden med en elsket oldemor. Mie fik ham til at gå ved siden af kisten med en hånd på den, og han fik lov at tænde lyset inde i rustvognen, noget der betød meget for ham.
Selve bisættelsesdagen forløb også upåklageligt med Mies rolige måde at hjælpe os på.

Jeg kan på det varmeste anbefale “Min afsked” og Mie, når man skal vælge et bedemandsfirma/en bedemand.

- Vibeke Andersen

quote

Da vores far den 4/5-21 gik bort, faldt vores valg af bedemand hurtigt på Min Afsked, ikke nok med at jeg havde set indslaget på TV2 Nord, men vi er også Sundbynitter through and through, så det var ikke en svær beslutning. Den omsorg vi mødte, da Else kom ud for at tage imod os var enorm, man er på ingen måde i tvivl om, at hun har et stort hjerte. Der var så mange ting vi skulle tage stilling til, hvilke er svært i sig selv, men da det kun var få timer siden at far var gået bort, var det meget svært at tænke.

Vi blev vejledt på så fin en måde, der blev ikke presset noget ned over hovedet, men der blev samtidig tænk på alle detaljer, far blev tænkt ind i alle detaljer. Da far havde en kat, forslog Else om han ikke også skulle have lov til at sige et sidste farvel, det blev vi meget rørt over. Det var meningen at vi skulle havde set far og katten sige farvel i kirkens kapel, syntes Else at det ikke var det sidste indtryk vi skulle have af far, at stå i et koldt kapel, måske med andre kister, så vi kom til at se ham på Filstedvejens fremvisnings sal i stedet, og det er vi så taknemlige for.

Da vi skulle sende far på den sidste rejse fra Lindholm Kirke, kom Else i den smukkest hvide bil, at sige farvel ved bilen var det sværeste, men omsorgen fra Else var enorm, hun læste det smukkeste digt op inden bilen blev lukket og far kørte ud på den sidste tur. Alle tilstede roste den omsorg og medmenneskelighed Else udviste. Jeg har ALDRIG følt så stor en omsorg, fra et menneske jeg rent faktisk ikke kender, og det vil jeg gerne sige tak for.

Havde Corona ikke været her havde Else fået den største krammer.

- Tine Sindt

Anmeldelser

Tilbagemeldinger

Du er velkommen til at skrive din anmeldelse på Trustpilot.