Referencer

Hvad siger kunderne?

left right
left

Mine største anbefalinger går hermed til min afsked i Nørresundby. Min morfar fik den smukkeste sidste rejse og det var ikke blevet det samme uden Jeres hjælp. I gjorde hele oplevelsen meget personlig og I fik os alle til at føle, at vores morfar var helt særlig. Hvilket han også var i vores øjne. Jeg kan ikke takke Jer nok for alt det I har gjort for mig og min familie, jeg vil altid mindes denne dag med et smil på læben - Takket være Jer. TAK.

- Julie Peetz Hansen

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

Tusind tak for din store hjælp ved min fars bisættelse. Du er så sød og omsorgsfuld over for os pårørende. Du udførte alt til vores fulde tilfredshed og vi kan varmt anbefale dig til andre, der skal have stedt deres kære til hvile. Tak for ideen med, at oldebørnene skulle blæse sæbebobler indpå kisten i bilen.

- Bente Grøn

I forbindelse med dødsfald i min familie har Else bistået os professionelt og kompetent – tak for det.

- Lars Bo Petersen

Vi har lige brugt min afsked. Virkelig god omsorgsfuld behandling hele vejen igennem. Tak Else.

- Peder Larsen

Else er en fantastisk kvinde som handler ud fra hjertet, hun er sød, forstående lyttende, kreativ som gør at hun opfylder alle de ønsker jeg havde omk. Bisættelse. Kan kun give hende mine bedste anbefalinger.

- Tilde Sauer

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Alle os børn og vores mor har været så glade for den måde “ du håndterede” alt omkring min fars bisættelse. Der var styr på alt - så de varmeste anbefalinger fra vores familie.

- Lene Munk Nielsen

Anbefalinger

Vi bliver så glade og taknemmelige

At få en god og positiv tilbagemelding fra pårørende betyder alt for os. Så har vi nemlig gjort vores arbejde på bedst mulig måde.

Bedemænd_alle
left right

Anmeldelse

Ufattelig nærværende og personlig

quote

TUSIND TUSIND tak for din måde at være på i en ufattelig svær situation. Lige fra jeg fik fat på dig i telefonen en tidlig søndag morgen i september og i tiden efter, jeg mistede min kære storesøster, er jeg og min familie blevet mødt af det kærligste mest åbne menneske ever. Ufattelig nærværende og personlig, samtidig med du udviste professionalisme til fingerspidserne.

Søster, smuk i livet og i døden, fik den mest personlige afsked, vi har oplevet. Du tog dig tid til at vi fik sunget hende ud, at vi fik lov til at skrue låget på, tegne og skrive en sidste hilsen på kisten. Og så fik børnene lov til at puste sæbebobler i og uden på din bil Lige i søsters ånd. Og din måde at være på ved bisættelsen blev også bemærket, og du har fået mange positive bemærkninger med på vejen. Jeg kan ikke takke dig nok for at gøre et par ufattelig svære dage til smukke minder. For smukt var det. Tak for dig, Else.

- Sanne Saabye

quote

Jeg vil benytte lejligheden til at sige tusind tak til dig for den måde, som du håndterede hele forløbet omkring min svigermors bisættelse. Vi er MEGET tilfredse med din/jeres indsats og vil ikke tøve med at anbefale jer på det varmeste til andre, som måtte have brug for en bedemand. Vi oplevede, at I viste en indføling, empati og oprigtig deltagelse uden at det på nogen måde virkede kunstigt eller påtrængende.

Både jeres planlægning og gennemførelse i kirken var meget professionel og vi føler, at I har varetaget opgaven på fornemmeste vis.

Det er vi meget taknemmelige for.
Endnu engang tak.

- Katrine-Mia Lynøe

Anmeldelser

Tilbagemeldinger

Du er velkommen til at skrive din anmeldelse på Trustpilot.