Bedemand Aalborg I Lokal Begravelse & Bisættelse i Aalborg

Din lokale bedemand

Bedemand Aalborg

Vesterbro 49

9000 Aalborg

Bedemænd aalborg
Else Mikkelsen Bedemand Aalborg

Else Mikkelsen

Indehaver

Jeg er født i 1963, bor sammen med Kim, har 3 voksne sønner samt 2 børnebørn. Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Mie Nyborg Bendsen Bedemand Aalborg

Mie Nyborg Bendsen

Bedemand, Nørresundby og Aalborg

Jeg er født i 1970, bor sammen med Kim og vores 2 skønne teenagere. Jeg har siden 2007 været selvstændig med virksomheden Concreto, hvor jeg har arbejdet med mennesker som energibehandler og coach. Igennem årene har jeg i mit arbejde mødt mennesker, dér hvor de er, herunder mennesker i sorg og krise.

En årelang drøm om at blive bedemand er gået i opfyldelse hos Else og min afsked, og jeg er trådt ind i faget med glæde og stolthed.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din lokale bedemand i Aalborg

Det er en helt naturlig del af livet, at vi skal opleve at miste et menneske, som stod os nært. Selvom vi helst vil undgå det, så kan vi alligevel ikke komme udenom, at vi en dag skal tage stilling til, hvordan vi skal tage afsked med afdøde. I en sådan proces kan der være mange praktiske ting at tage stilling til, og hos Min Afsked står vi klar til at hjælpe de pårørende.

I en afskedstid mener vi, at det er vigtigere, at de pårørende kan fokusere på at være der for hinanden fremfor at overveje praktiske detaljer vedrørende en afskedsceremoni. Her vil Min Afsked kunne være behjælpelige med vores personlige og professionelle service.

Min Afsked er din bedemand i Aalborg, der altid vil vægte den personlige samtale højt for at skabe de bedste forudsætninger for et meningsfuldt samarbejde med de pårørende. Vi sørger altid for at begravelser i Aalborg forløber efter de pårørendes og afdødes ønsker om en smuk afskedsceremoni.

Hos os er døden ikke tabubelagt

Hos Min Afsked ser vi ikke døden som noget tabubelagt – det er frem for alt en naturlig del af det at være menneske, og vi står klar med en hjælpende hånd til Jer som pårørende, der står overfor at skulle planlægge en afskedsceremoni.

Vi ved hvor svært det kan være at tale om døden, når det omhandler dem, vi holder nære. Derfor gør vi som bedemand i Aalborg en dyd ud af altid at tilbyde en nærværende og professionel service, således, at I som pårørende, vil kunne få jeres ønsker om en smuk begravelse i Aalborg indfriet på bedste vis

Begravelse i Aalborg med Min Afsked

I tiden op til en afskedsceremoni kan der være mange praktiske detaljer at holde styr på for de pårørende. Det er dog vores overbevisning, at tiden op til det sidste farvel ikke skal være præget af praktiske detaljer men fremfor alt nærvær iblandt de pårørende.

 

Hos Min Afsked har vi professionel erfaring med begravelse i Aalborg, og I kan som pårørende trygt overlade de praktiske gøremål til os, således at I kan få den afskedsceremoni, som I ønsker. Vi har gjort en dyd ud af vores samarbejde med lokalområdet, og vi kan derfor tilbyde et stort udvalg af kister, urner, blomster, gravsten mv. På den måde har I de bedste forudsætninger for at få skabt en smuk og unik afsked her hos os.

I mange tilfælde har afdøde enten konfereret med nærmeste familie eller skrevet ned som sin sidste vilje, hvorledes at afskedsceremonien skal afholdes. Måske er der nogle helt særlige blomster eller sange, som afdøde ønskede skulle være en del af et sidste farvel, eller måske har I som pårørende gjort Jer tanker om, hvordan afdøde ønskede at begravelsen skulle foregå. Vi vil meget gerne høre jeres ønsker, og vi vil gøre vores bedste for at få disse indfriet på bedste vis.

Vi kan være behjælpelige ved begravelse og bisættelse, såfremt afdøde er medlem af folkekirken, og vi vil også rigtig gerne imødekomme ønsket om, at asken skal spredes ud på åbent hav eller ved større fjorde.

Vi bestræber os på at være dine foretrukne bedemænd i Aalborg

I din søgen efter den rette varetager af en smuk afskedsceremoni vil du finde forskellige bedemænd i Aalborg. Vi har hos Min Afsked dog gjort det til vores fineste opgave at hjælpe de pårørende med at gøre det sidste farvel til en smuk og mindeværdig begivenhed, hvor både pårørende og afdødes ønsker bliver imødekommet. Vi bestræber os hver dag på at være de pårørendes foretrukne Aalborg bedemand med et nærværende og åbent sind – klar til at varetage de praktiske opgaver der gør sig gældende ved en begravelse.

Kontakt Min Afsked i Aalborg i dag

Har du brug for en bedemand i Aalborg, eller ønsker du blot at høre mere om den service, som vi tilbyder? Hos Min Afsked står vi altid klar til at besvare jeres spørgsmål eller andet på vores telefon +45 73706621 eller via vores kontaktformular. Derudover kan I altid komme forbi vores begravelsesforretning i Aalborg, hvis I hellere vil opsøge os personligt.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21