Bedemand Aalborg I Lokal Begravelse & Bisættelse i Aalborg

Din lokale bedemand

Bedemand Aalborg

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Ring +45 73 70 66 21

Vesterbro 49, 9000 Aalborg

Bedemænd aalborg
Else Mikkelsen Bedemand Aalborg

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Bedemand Aalborg

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Oliver Guldbæk Bedemand Aalborg

Oliver Guldbæk

Bedemandsassistent

Efter flere år i en helt anden branche, ønskede jeg mig et job, hvor jeg hver dag ville kunne hjælpe folk. En meningsfuld hverdag betyder alt for mig, og det føler jeg virkelig, at jeg opnår gennem mit arbejde i Min afsked.

Alle fortjener en god sidste rejse, og jeg vil hver dag gøre mit ypperste til, at det går i opfyldelse.

Bedemand Aalborg – Her finder du os

Velkommen til Min Afsked i Aalborg. Vores lokaler er strategisk placeret for at være let tilgængeligt for alle i området. Vi forstår, hvor vigtigt det er nemt at kunne finde vej i en svær tid, og vi ønsker at gøre dit besøg hos os så enkelt og bekvemt som muligt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information eller vejledning. Vores mål er at støtte dig gennem denne svære tid med omhu og professionalisme.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Ejgil Birk ThomsenEjgil Birk Thomsen
18:11 14 Jun 23
Det var en god oplevelse, der var intet at klage over eller noget i ku’ gøre bedre.Venlig hilsen Ejgil
Astrid PetersenAstrid Petersen
15:41 04 Jun 23
Utroligt kompetente og venlige. Der har været styr på alt og vi har på intet tidspunkt været urolige ved arrangementet. Rigtig god information og forslag til de efterladte.
Jørgen LauritzenJørgen Lauritzen
10:23 16 May 23
Et ærligt og hjælpsomt bedemandsfirma, vi var særdeles tilfredse med.
Ansofie KochAnsofie Koch
13:41 04 May 23
Meget søde og rare mennesker der meget imødekommende og ønsker at hjælpe en igennem de svære valg ved en begravelse.
Kan helt klart anbefale Min Afsked (Ole Molbo).Der er styr på det hele, og Min Afsked hjalp med alt.I kirken, var det diskret og respektfuldt. Tak Ole. 🌹
Kamilla AndersenKamilla Andersen
20:00 04 Apr 23
Jeg brugte Else da min mormor, storesøster og tante gik bort.Jeg har aldrig fortrudt, hun hjælper en igennem det på en stille og rolig måde, er meget lyttede og forstående.
Steen PedersenSteen Pedersen
18:37 03 Apr 23
En god oplevelse, professionel behandling. Der var styr på alt.
Jørn HougaardJørn Hougaard
14:29 01 Apr 23
Hermed skal lyde en stor tak til Else og hendes medarbejdere for et flot arbejde i forbindelse med min mors bisættelse/begravelse
Joakim SkakJoakim Skak
08:19 25 Nov 22
Lonni KroerLonni Kroer
19:36 31 Aug 21
Den bedste oplevelse, varme og nærvær, og Michaela kunne komme med kort varsel. Oplevede, at jeg fik alle de oplysninger jeg havde brug for, selv om jeg var totalt rundforvirret, og jeg blev præsenteret for de allerbedste løsninger i forhold til situationen, som jeg ikke selv havde tænkt på. Det blev en meget smuk afsked, og jeg kan kun anbefale Min Afsked, man føler sig taget hånd om.
Marianne Vagn PedersenMarianne Vagn Pedersen
11:37 06 May 21
Else og Michaela fra Min afsked får vores varmeste anbefalinger. Vi benyttede Min afsked ifm. min mors død og efterfølgende bisættelse og vi blev mødt med stor empati og professionalisme. De sørgede for alt det praktiske ifm. bisættelsen, men var der også for os umiddelbart efter min mors død og i tiden op til og efter bisættelsen. De formåede at gøre en trist begivenhed til en smuk oplevelse både ifm. udsyngningen og til bisættelsen. Efterfølgende sørgede de for at blomster og bårebuketter blev lagt og formet som et hjerte på kirkegården, så betænksomt. Så herfra skal lyde en stor stor tak til et empatisk og professionelt team.
Morten MikkelsenMorten Mikkelsen
07:12 26 Feb 21
Fantatisk service, og ekstra plus for de flotte lyse lokaler og et personale der er klar til at tage imod en !Kan varmt anbefales
Mads Bruun SimonsenMads Bruun Simonsen
09:26 25 Feb 21
js_loader

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din lokale bedemand i Aalborg

Det er en helt naturlig del af livet, at vi skal opleve at miste et menneske, som stod os nært. Selvom vi helst vil undgå det, så kan vi alligevel ikke komme udenom, at vi en dag skal tage stilling til, hvordan vi skal tage afsked med afdøde. I en sådan proces kan der være mange praktiske ting at tage stilling til, og hos Min Afsked står vi klar til at hjælpe de pårørende.

I en afskedstid mener vi, at det er vigtigere, at de pårørende kan fokusere på at være der for hinanden fremfor at overveje praktiske detaljer vedrørende en afskedsceremoni. Her vil Min Afsked kunne være behjælpelige med vores personlige og professionelle service.

Min Afsked er din bedemand i Aalborg, der altid vil vægte den personlige samtale højt for at skabe de bedste forudsætninger for et meningsfuldt samarbejde med de pårørende. Vi sørger altid for at begravelser i Aalborg forløber efter de pårørendes og afdødes ønsker om en smuk afskedsceremoni.

Hos os er døden ikke tabubelagt

Hos Min Afsked ser vi ikke døden som noget tabubelagt – det er frem for alt en naturlig del af det at være menneske, og vi står klar med en hjælpende hånd til Jer som pårørende, der står overfor at skulle planlægge en afskedsceremoni.

Vi ved hvor svært det kan være at tale om døden, når det omhandler dem, vi holder nære. Derfor gør vi som bedemand i Aalborg en dyd ud af altid at tilbyde en nærværende og professionel service, således, at I som pårørende, vil kunne få jeres ønsker om en smuk begravelse i Aalborg indfriet på bedste vis

Begravelse i Aalborg med Min Afsked

I tiden op til en afskedsceremoni kan der være mange praktiske detaljer at holde styr på for de pårørende. Det er dog vores overbevisning, at tiden op til det sidste farvel ikke skal være præget af praktiske detaljer men fremfor alt nærvær iblandt de pårørende.

 

Hos Min Afsked har vi professionel erfaring med begravelse i Aalborg, og I kan som pårørende trygt overlade de praktiske gøremål til os, således at I kan få den afskedsceremoni, som I ønsker. Vi har gjort en dyd ud af vores samarbejde med lokalområdet, og vi kan derfor tilbyde et stort udvalg af kister, urner, blomster, gravsten mv. På den måde har I de bedste forudsætninger for at få skabt en smuk og unik afsked her hos os.

I mange tilfælde har afdøde enten konfereret med nærmeste familie eller skrevet ned som sin sidste vilje, hvorledes at afskedsceremonien skal afholdes. Måske er der nogle helt særlige blomster eller sange, som afdøde ønskede skulle være en del af et sidste farvel, eller måske har I som pårørende gjort Jer tanker om, hvordan afdøde ønskede at begravelsen skulle foregå. Vi vil meget gerne høre jeres ønsker, og vi vil gøre vores bedste for at få disse indfriet på bedste vis.

Vi kan være behjælpelige ved begravelse og bisættelse, såfremt afdøde er medlem af folkekirken, og vi vil også rigtig gerne imødekomme ønsket om, at asken skal spredes ud på åbent hav eller ved større fjorde.

Vi bestræber os på at være dine foretrukne bedemænd i Aalborg

I din søgen efter den rette varetager af en smuk afskedsceremoni vil du finde forskellige bedemænd i Aalborg. Vi har hos Min Afsked dog gjort det til vores fineste opgave at hjælpe de pårørende med at gøre det sidste farvel til en smuk og mindeværdig begivenhed, hvor både pårørende og afdødes ønsker bliver imødekommet. Vi bestræber os hver dag på at være de pårørendes foretrukne Aalborg bedemand med et nærværende og åbent sind – klar til at varetage de praktiske opgaver der gør sig gældende ved en begravelse.

Kontakt Min Afsked i Aalborg i dag

Har du brug for en bedemand i Aalborg, eller ønsker du blot at høre mere om den service, som vi tilbyder? Hos Min Afsked står vi altid klar til at besvare jeres spørgsmål eller andet på vores telefon +45 73706621 eller via vores kontaktformular. Derudover kan I altid komme forbi vores begravelsesforretning i Aalborg, hvis I hellere vil opsøge os personligt.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er selvfølgelig til rådighed døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21