Bedemand Dronninglund | Begravelse & bisættelse i Dronninglund

Din lokale bedemand

Bedemand Dronninglund

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Ring +45 96 20 10 70

Beckersvej 6, 9330 Dronninglund

Bedemænd dronninglund
Per Strøm Bedemand Dronninglund

Per Strøm

Bedemand

Else Mikkelsen Bedemand Dronninglund

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Bedemand Dronninglund

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Bedemand Dronninglund – Her finder du os

Velkommen til Min Afsked i Dronninglund. Vores lokaler er strategisk placeret for at være let tilgængeligt for alle i området. Vi forstår, hvor vigtigt det er nemt at kunne finde vej i en svær tid, og vi ønsker at gøre dit besøg hos os så enkelt og bekvemt som muligt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information eller vejledning. Vores mål er at støtte dig gennem denne svære tid med omhu og professionalisme.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Michaelas og Elses virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde


left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Din lokale bedemand i Dronninglund og omegn 

Som dine lokale bedemænd i Dronninglund og omegn tager vi os hver dag af de praktiske opgaver, der følger med organiseringen af en bisættelse eller begravelse. Min Afsked er en bedemandsgruppe man til enhver tid kan tage kontakt til for enten at høre nærmere om de services, vi tilbyder, eller ønsker at aftale en tid til samtale om, hvorledes den sidste afsked kan blive både unik og mindeværdig. Vores samarbejde med de pårørende bygger på tryghed og anerkendelse, og igennem hele forløbet er vi der for de pårørende. Det er en svær tid at gå i møde som pårørende efter et dødsfald. Af denne grund ønsker vi at gøre organiseringen af en begravelse eller bisættelse i Dronninglund og omegn så tryg og overskuelig som muligt.

Et trygt og tillidsfuldt samarbejde – hele vejen igennem

Når vi organiserer og tilrettelægger en bisættelse eller begravelse i Dronninglund og omegn, gør vi det altid ud fra de ønsker og krav, de pårørende har. Indledningsvist har vi en samtale med de pårørende omkring, hvilke elementer eller detaljer der er vigtige for dem at have med i planlægningen, og således kan vi sørge for at skabe forudsætningerne for en unik og smuk afskedsceremoni. 

Min Afsked tilbyder en række forskellige services, der kan være behjælpelige i en tid, hvor alt kan synes uoverskueligt. Vi ønsker at agere en hjælpende hånd for de pårørende, og derfor kan man altid regne med at kunne tage kontakt til os, hvis der skulle være behov for det. Vi har flere års erfaring med at løse de praktiske opgaver i forbindelse med en afskedsceremoni, og vi vil også gerne hjælpe dig. Hos os kan man forvente et trygt og tillidsfuldt samarbejde hele vejen igennem.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22