• Find bedemænd i aalborg

    Bedemand i Aalborg

Bedemand i Aalborg 

Det er en helt naturlig del af livet, at vi skal opleve at miste et menneske, som stod os nært. Selvom vi helst vil undgå det, så kan vi alligevel ikke komme udenom, at vi en dag skal tage stilling til, hvordan vi skal tage afsked med afdøde. 

Hos Min Afsked står vi for afskedsceremonier i Aalborg og omegn. Vi har stor erfaring med vores arbejde, og derfor sørger vi altid for en personlig og professionel service. 

Et sidste farvel 

Vi vil være behjælpelige med alle praktiske opgaver op til en afskedsceremoni. I kan selv vælge hvilke type af afskedsceremoni, som I vil afholde. Noglegange kan afdøde have udfyldt min sidste vilje, hvilket kan gøre overvejelserne for de pårørende lettere. Er afdøde medlem af folkekirken kan I vælge mellem en begravelse eller en bisættelse. Derudover tilbyder vi også være hjælp, hvis asken skal spredes på åbent hav eller ved større fjorde. 

Hos Min Afsked sørger vi for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis. Vi har etableret et samarbejde i lokalområdet, og derfor tilbyder vi et stort udvalg af kister, urner, blomster, gravsten mv. På den måde kan I i samarbejde med os få skabt en smuk og unik afsked. 

En hjælpende hånd

Kunne du bruge en hjælpende hånd fra en bedemand i Aalborg, hjælper vi dig gerne med de mange praktiske opgaver i forbindelse med afskeden af afdøde. I kan selv fra-og tilvælge hvilke opgaver, som I gerne vil have os til at varetage. I en svær tid kan hjælp udefra være utrolig gavnligt, så pårørende kan fokusere på hinanden midt i sorgen i stedet for en masse praktisk.

Hos Min Afsked er vi af den overbevisning, at døden ikke skal tabubelagt, men derimod behandles, som det døden er – nemlig en naturlig del af at være menneske. Derfor tilbyder vores begravelsesforretning en personlig og imødekommende service, så vi kan få det bedste samarbejde med vores kunder. 

Min sidste vilje 

Det kan virke meget unaturligt at skulle tage stilling til, hvordan vores egen afsked til verden skal afholdes. Men det kan lette opgaven i høj grad for de mennesker, som bliver efterladt. Der er mange praktiske opgaver, der skal tages stilling til og varetages, og derfor kan det frarøve tiden til sorgen.

Hos Min Afsked opfordrer vi alle til at tage stilling til, om de vil udfylde min sidste vilje eller ej. Derudover tilbyder vi et gratis hæfte med min sidste vilje, som man kan få udleveret i vores fysiske butikker. 

Kontakt os:
Har du brug for en bedemand, eller ønsker du blot at høre mere om den service, som vi tilbyder? Hos Min Afsked står vi altid klar til at besvare jeres spørgsmål eller andet på vores telefon: +45 26 44 02 41. Derudover kan I altid komme forbi vores begravelsesforretning i Aalborg, hvis I hellere vil opsøge os personligt. 
bedemand aalborg nørresundbybedemand aalborg nørresundby
Muligheder

MIN SIDSTE VILJE

Vi efterlader vores pårørende i sorg, når vi går bort.

Det er en svær situation at være i for dem, og det er ikke rart at skulle tage afgørende beslutninger på dine vegne. Alle de praktiske ting kan hurtigt være uoverskuelige. Derfor anbefaler jeg, at man udfylder Min Sidste Vilje. Så vores nærmeste kan fokusere på sorgen og ikke det praktiske. Vi skal tage stilling til mange ting. Vi – eller vores pårørende – skal ikke blot tage stilling til spørgsmål om begravelse eller bisættelse samt detaljer for ceremonien. Min erfaring er, at jo mere man har bestemt og valgt på forhånd, jo mere hjælper vi vores pårørende i den svære situation. Min Sidste Vilje er en hjælp til de pårørende. 

 

Min Sidste Vilje

Kontakt

Else Mikkelsen bedemandElse Louise Mikkelsen

+45 26 44 02 41

Else@minafsked.dk

Butik Aalborg | Vesterbro 49 | 9000 Aalborg

Butik Nørresundby | Skrågade 4, st. | 9400 Nørresundby

 

 

Kontakt

Michaela Samuelsen bedemandMichaela Samuelsen

+45 30 26 44 37

michaela@minafsked.dk

Butik Brønderslev | Algade 58 | 9700 Brønderslev

Butik Støvring | Lærkevej 18 | 9530 Støvring