Gratis ydelser - Min Afsked

Min afsked tilbyder

Gratis ydelser

Hos min afsked er vores fokus på at lytte til jer og hjælpe med at skabe den bedst mulige og mindeværdige afsked. Prisen på vores sidste rejse kan være meget forskellig, og der er flere faktorer der afgør, hvad regningen for begravelsen eller bisættelsen ender på. Min afsked tilbyder flere gratis ydelser som vi vil beskrive i det følgende.

Ring +45 73 70 66 20

En mindeværdig afsked

Vi vil imødekomme alle jeres ønsker og deltager personligt fra start til slut.

Vi klarer alt det praktiske

Gratis aftagning af kistepynt og kørsel til gravsted

Bedemanden hos min afsked sørger for at blomster og kranse bliver lagt ud på gravstedet, kirkegårdens kranseplads eller et helt tredje sted. Vi oplever også, at nogle pårørende for eksempel gerne vil have blomster og kranse lagt i familiens have. Vi tilbyder denne ydelse, således de pårørende oplever ro og tryghed og ikke skal bekymre sig om det alt det praktiske.

Gratis opfølgende samtale

Opfølgende samtale

Hos min afsked tilbyder vi en opfølgende samtale uden beregning, såfremt de pårørende ønsker dette. Formålet med den opfølgende samtale er, at vi gerne vil høre, hvordan I har det og hvordan jeres oplevelse har været af hele forløbet.

Vi giver os altid god tid til at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål, så de pårørende kan føle sig i trygge hænder.

Vores hjælp til børn

Sæbebobler og børnekuffert

Hos min afsked har vi tænkt på børnene, når der sker et dødsfald i familien. Vi udlåner gerne vores børnekuffert, hvor vi har inkluderet bøger og forskellige redskaber, som italesætter følelser og spørgsmål om døden, sorgen og de kommende begivenheder, der skal forestå.

Vi tilbyder også gratis sæblebobler som børnene kan bruge ved højtideligheden, hvor kisten sættes ind i rustvognen. Vi får mange positive tilbagemeldinger som tilkendegiver en god og rørende oplevelse for både børn og voksne.

Ro og tryghed

Gratis kondolenceæske

Ved begravelsen eller bisættelsen skriver mange af deltagerne et kort med en hilsen til familien. Kortet følger sammen med blomster og bårebuketter. Alle kort bliver samlet sammen af bedemanden, og udleveret i en flot kondolencæske til familien efter højtideligheden.

Vi oplever, at det giver ro for de pårørende, at de ikke selv skal tænke på at indsamle kortene, og trygt kan overlade dette til bedemanden.

Samtale i hjemmet

Hjemmebesøg - uden omkostning for jer

Hos min afsked kommer bedemanden gerne på et hjemmebesøg, hvis det ønskes. Det har stor betydning for os, at samtalen skal foregå præcis dér, hvor de pårørende er trygge ved det og uden at det koster ekstra.

Det er en varm og tryg service, som vi hos min afsked gerne giver de pårørende muligheden for at vælge.

Aften, weekender og helligdage

Ingen ekstra tillæg

Hos min afsked er der hverken ekstra tillæg for aften, weekender eller helligdage. Det er vigtigt for os og mest fair, at vi kører med samme priser, så det er ens for alle uanset dødsdato.

Du er velkommen til at kontakte os for at få et prisoverslag eller du kan se mere på:

Priser hos min afsked

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 20