Bedemand Nørresundby - Lokal Bedemand i Nørresundby

Din lokale bedemand

Bedemand Nørresundby

Skrågade 4, st.

9400 Nørresundby

Bedemænd nørresundby
Else Mikkelsen Bedemand Nørresundby

Else Mikkelsen

Indehaver

Jeg er født i 1963, bor sammen med Kim, har 3 voksne sønner samt 2 børnebørn. Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Mie Nyborg Bendsen Bedemand Nørresundby

Mie Nyborg Bendsen

Bedemand, Nørresundby og Aalborg

Jeg er født i 1970, bor sammen med Kim og vores 2 skønne teenagere. Jeg har siden 2007 været selvstændig med virksomheden Concreto, hvor jeg har arbejdet med mennesker som energibehandler og coach. Igennem årene har jeg i mit arbejde mødt mennesker, dér hvor de er, herunder mennesker i sorg og krise.

En årelang drøm om at blive bedemand er gået i opfyldelse hos Else og min afsked, og jeg er trådt ind i faget med glæde og stolthed.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Elses og Mies virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulig måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Mine største anbefalinger går hermed til min afsked i Nørresundby. Min morfar fik den smukkeste sidste rejse og det var ikke blevet det samme uden Jeres hjælp. I gjorde hele oplevelsen meget personlig og I fik os alle til at føle, at vores morfar var helt særlig. Hvilket han også var i vores øjne. Jeg kan ikke takke Jer nok for alt det I har gjort for mig og min familie, jeg vil altid mindes denne dag med et smil på læben - Takket være Jer. TAK.

- Julie Peetz Hansen

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Vi er din lokale bedemand i Nørresundby

Hos Min Afsked ved vi, hvor svært det kan være at miste en af sine nærmeste. Tiden herefter kan synes uoverskuelig for de pårørende, og det kan være svært at få taget stilling til planlægning af en begravelse eller anden form for afskedsceremoni. Det er i denne forbindelse, at vi hos Min Afsked kan hjælpe dig som pårørende med de praktiske opgaver, der opstår i forbindelse med planlægningen af en begravelse i Nørresundby. Vi ønsker altid at imødekomme vores kunders ønsker for en afskedsceremoni, og gør dette bedst med anerkendende og nærværende samtaler, hvor de pårørende får lov til at dele ud af tanker og ideer. For os er det en høj prioritet, at de pårørende i en afskedstid har fokus på det, der er vigtigt – nemlig nærværet med familie og venner. Lad derfor de praktiske opgaver gå til os, og sammen kan vi få skabt en mindeværdig og smuk afskedsceremoni for din kære.

Vi imødekommer dine ønsker for en smuk afskedsceremoni

Som din bedemand i Nørresundby gør vi meget ud af samarbejdet med vores kunder. Vi vil altid gøre vores bedste for at de pårørendes ønsker bliver opfyldt, således at det sidste farvel bliver præcis som ønsket. Af denne grund er vi altid meget glade for at høre, hvilke tanker og ideer I som pårørende har gjort Jer om den endelige afskedsceremoni. I denne forbindelse tager vi naturligvis også højde for afdødes ønsker, såfremt vedkommende skrev disse ned som en sidste vilje eller overleverede sine ønsker mundtligt til sine nærmeste. Hos Min Afsked planlægger vi både begravelse i Nørresundby såvel som bisættelser, og er afdøde ikke medlem af folkekirken organiserer vi også borgerlige ceremonier. Ønsker I som pårørende, at asken skal spredes ud på åbent hav, er vi også behjælpelige med dette.

Hos os tør vi godt tale om døden

For mange kan døden være et tabubelagt emne, som man helst ikke tør at snakke for meget om. Hos os er vi dog af den overbevisning, at døden netop er et emne, som man skal kunne snakke åbent og ærligt omkring, og i særdeleshed når vores nærmeste går bort. Det kan dog til tider være svært at snakke om og særligt i en sørgetid. Du kan dog altid forvente at vores bedemænd er klar med en hjælpende hånd i denne svære tid, og vi har alle flere års erfaring at trække på. Vi ønsker at være din bedemand i Nørresundby, som du trygt kan gå til, hvad enten du har spørgsmål til, hvorledes vi tilrettelægger begravelser i Nørresundby eller blot vil forhøre dig om vores udvalg af kister, urner eller lignende. Vi står altid klar for vores kunder, der ønsker en hjælpende hånd med i planlægningen af det sidste og mindeværdige farvel.

Kontakt os

Du er altid meget velkommen til at kontakte os via telefon +45 73706620, eller besøge os i vores butik i Nørresundby. Vi er en bedemand i Nørresundby, der er stolte af at kunne yde en både professionel og personlig service for vores kunder, og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 20