Bedemand Nørresundby - Lokal Bedemand i Nørresundby

Din lokale bedemand

Bedemand Nørresundby

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Ring +45 73 70 66 20

Skrågade 4, st. , 9400 Nørresundby

Bedemænd nørresundby
Else Mikkelsen Bedemand Nørresundby

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Bedemand Nørresundby

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Oliver Guldbæk Bedemand Nørresundby

Oliver Guldbæk

Bedemandsassistent

Efter flere år i en helt anden branche, ønskede jeg mig et job, hvor jeg hver dag ville kunne hjælpe folk. En meningsfuld hverdag betyder alt for mig, og det føler jeg virkelig, at jeg opnår gennem mit arbejde i Min afsked.

Alle fortjener en god sidste rejse, og jeg vil hver dag gøre mit ypperste til, at det går i opfyldelse.

Birgit JakobsenBirgit Jakobsen
17:24 31 Mar 23
Kan varmt anbefale min afskedDe var let at få fadt på, meget professionel, forstående, omsorgsfulde både for voksne og børn. Rigtig fin service. Vi Ønske selv at lave blomster til kisten. Der var ikke noget pres at vi skulle købe blomster et sted. Rigtig fin bisættelse.Og prisen er også okay. Kan varmt anbefale min afskedDet vil sige mange tak for hjælpen og omsorgenVh. Birgit Jakobsen
anneanne
19:14 24 Apr 22
En varm tak til Else fra Min Afsked for hendes nærværende, empatiske og kompetente behandling i forbindelse med min søsters død og bisættelse.Vi har været meget tilfredse med forløbet.De bedste anbefalinger herfra.
kirsten hanghøikirsten hanghøi
16:58 17 Jan 22
Stor empati og lyttende til vores behov ect. , som var medvirkende til at vi havde en utrolig smuk afsked med vores mor. Tak Else.
Birgitte AnderbergBirgitte Anderberg
10:55 05 Jan 22
Det var utrolig dejligt med Michaela at blive mødt af et empatisk og direkte menneske, der forstod at lytte til hele familien, og som kunne svare og handle fleksibelt i forhold til vores behov.
marielouiselundmarielouiselund
08:36 13 Aug 21
Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.
Dorthe Rumin KjærDorthe Rumin Kjær
07:57 04 Oct 20
En stor tak til Michaela for på alle måder at bistå ved min mors bisættelse. Med en fintfølende og lyttende tilgang hjalp du os igennem, således alt omkring bisættelsen blev gjort helt rigtigt. Din empati og evnen til at sætte ord på en stor sorg og savn bragte samtidig mig som menneske videre .....jeg takker dig igen dybtfølt.
js_loader

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Elses og Mariannes virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulig måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Mine største anbefalinger går hermed til min afsked i Nørresundby. Min morfar fik den smukkeste sidste rejse og det var ikke blevet det samme uden Jeres hjælp. I gjorde hele oplevelsen meget personlig og I fik os alle til at føle, at vores morfar var helt særlig. Hvilket han også var i vores øjne. Jeg kan ikke takke Jer nok for alt det I har gjort for mig og min familie, jeg vil altid mindes denne dag med et smil på læben - Takket være Jer. TAK.

- Julie Peetz Hansen

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Vi er din lokale bedemand i Nørresundby

Hos Min Afsked ved vi, hvor svært det kan være at miste en af sine nærmeste. Tiden herefter kan synes uoverskuelig for de pårørende, og det kan være svært at få taget stilling til planlægning af en begravelse eller anden form for afskedsceremoni. Det er i denne forbindelse, at vi hos Min Afsked kan hjælpe dig som pårørende med de praktiske opgaver, der opstår i forbindelse med planlægningen af en begravelse i Nørresundby. Vi ønsker altid at imødekomme vores kunders ønsker for en afskedsceremoni, og gør dette bedst med anerkendende og nærværende samtaler, hvor de pårørende får lov til at dele ud af tanker og ideer. For os er det en høj prioritet, at de pårørende i en afskedstid har fokus på det, der er vigtigt – nemlig nærværet med familie og venner. Lad derfor de praktiske opgaver gå til os, og sammen kan vi få skabt en mindeværdig og smuk afskedsceremoni for din kære.

Vi imødekommer dine ønsker for en smuk afskedsceremoni

Som din bedemand i Nørresundby gør vi meget ud af samarbejdet med vores kunder. Vi vil altid gøre vores bedste for at de pårørendes ønsker bliver opfyldt, således at det sidste farvel bliver præcis som ønsket. Af denne grund er vi altid meget glade for at høre, hvilke tanker og ideer I som pårørende har gjort Jer om den endelige afskedsceremoni. I denne forbindelse tager vi naturligvis også højde for afdødes ønsker, såfremt vedkommende skrev disse ned som en sidste vilje eller overleverede sine ønsker mundtligt til sine nærmeste. Hos Min Afsked planlægger vi både begravelse i Nørresundby såvel som bisættelser, og er afdøde ikke medlem af folkekirken organiserer vi også borgerlige ceremonier. Ønsker I som pårørende, at asken skal spredes ud på åbent hav, er vi også behjælpelige med dette.

Hos os tør vi godt tale om døden

For mange kan døden være et tabubelagt emne, som man helst ikke tør at snakke for meget om. Hos os er vi dog af den overbevisning, at døden netop er et emne, som man skal kunne snakke åbent og ærligt omkring, og i særdeleshed når vores nærmeste går bort. Det kan dog til tider være svært at snakke om og særligt i en sørgetid. Du kan dog altid forvente at vores bedemænd er klar med en hjælpende hånd i denne svære tid, og vi har alle flere års erfaring at trække på. Vi ønsker at være din bedemand i Nørresundby, som du trygt kan gå til, hvad enten du har spørgsmål til, hvorledes vi tilrettelægger begravelser i Nørresundby eller blot vil forhøre dig om vores udvalg af kister, urner eller lignende. Vi står altid klar for vores kunder, der ønsker en hjælpende hånd med i planlægningen af det sidste og mindeværdige farvel.

Kontakt os

Du er altid meget velkommen til at kontakte os via telefon +45 73706620, eller besøge os i vores butik i Nørresundby. Vi er en bedemand i Nørresundby, der er stolte af at kunne yde en både professionel og personlig service for vores kunder, og vi vil også meget gerne hjælpe dig.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 20