Bisættelse Nørresundby | En respektfuld afsked | Kontakt os i dag

Din lokale bedemand

Bisættelse Nørresundby

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse nørresundby
Else Mikkelsen Bisættelse Nørresundby

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Nørresundby

Når man skal sige et sidste farvel til en kær, er der flere måder at gøre det på. Rigtig mange beslutter sig for, at en bisættelse er den rette måde at gøre det på. Det handler primært om, at det er en ceremoni, der giver flere muligheder til de efterladte.

Blandt andet er det muligt for de efterladte at beslutte sig for, hvorvidt de vil have urnen i jorden eller i stedet vil sprede asken over åbent hav. Det er naturligvis også værd at nævne, at de efterladte selv kan vælge, hvorvidt der skal være tale om en borgerlig eller kirkelig bisættelse.

Vi er klar til at hjælpe med bisættelsen

Hos Min Afsked er det meget vigtigt for os, at I kan tage afsked på den måde, som er den rette for jer. Derfor gør vi også alt, hvad vi kan for at leve op til de ønsker, I måtte have. Det gælder også, hvis I har et ønske om at stå for dele af bisættelsen selv, hvilket mange har.

Vi sørger også for at være med jer fra start til slut. Vi ved, at det er en svær tid, hvor det er vigtigt at sætte tid af til at bearbejde sin sorg. Af denne grund gør vi en dyd ud af at være med gennem hele forløbet, men også at varetage mest muligt af arbejdet.

Vælger I at lade os stå for en bisættelse Nørresundby, står vi derfor for det meste. Det vil sige, at vi tager os af alt fra at anmelde dødsfaldet til at køre rustvognen. Hertil vil vi også være til stede under ceremonien, så vi kan sikre, at det hele forløber, som det er blevet aftalt.

Det er en klar prioritet for os, at vi på bedst mulig vis kan hjælpe jer gennem en svær tid. Det gør vi ved at sørge for en både smuk og mindeværdig bisættelse, så I kan tage afsked med den afdøde på en måde, som harmonerer med de ønsker, I har haft til det.

Hvad er inkluderet i en bisættelse?

Som angivet før, så er der flere måder at tage afsked med en afdød på. Derfor er det vigtigt, at I finder ud af, hvad der er det rette for jer. Der er mange, der ender med at vælge en bisættelse, men det ændrer ikke på, at det er vigtigt at sætte sig ind i, hvad der egentlig dækker over.

Er der tale om en bisættelse Nørresundby, vil det kunne foregå i en kirke, et kapel eller et helt tredje sted. Derfor vil det også kunne foregå i eget hjem, hvis I har et ønske om dette. Uanset hvad, så vil ceremonien afsluttes med, at kisten bæres ud i en rustvogn, der kører videre til et krematorium.

Når urnen er klar, er det op til de efterladte at finde ud af, hvad der skal ske med den. Mange vælger at få den i jorden, så afdøde får et gravsted. Andre vælger i stedet at sprede asken over åbent hav. Uanset hvad I ender med at vælge, så står vi klar til at hjælpe jer med det.

Det er også meget vigtigt for os, at der ikke er noget, I er i tvivl om. Hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs, så er I altid velkomne til at tage kontakt til os. Til slut er det også værd at nævne, at I skal være åbne omkring jeres ønsker, så vi kan imødekomme flest muligt.

Ønsker I at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer, så ring gerne til os på +45 73 70 66 20. Alternativt kan I sende os en e-mail via vores kontaktformular her på siden.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21