Bedemand Brovst. Lokal Begravelse & Bisættelse i Brovst.

Din lokale bedemand

Bedemand Brovst

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd brovst
Else Mikkelsen Bedemand Brovst

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Brovst og omegn

Efter et dødsfald står man som pårørende midt i en svær og sorgfuld tid. Der kan være mange spørgsmål, og mange ting at tage stilling til. I en sådan tid er det vigtigt, at man kan få den rette hjælp og vejledning, man har brug for. I denne forbindelse må man ikke tøve med at tage kontakt til en lokal bedemand, man nærer tillid til og som kan være med i det omfang, man som pårørende finder nødvendigt. Hos Min Afsked er vi en gruppe af kompetente og nærværende bedemænd i Brovst og omegn, der alle står klar med en hjælpende hånd i en svær tid. 

Vi tager os af de praktiske opgaver

Der kan være mange spørgsmål i forbindelse med planlægningen af en bisættelse såvel som begravelse i Brovst og omegn. Her kan vi være behjælpelige med vores erfaring og ekspertise indenfor området. Hos Min Afsked kan man som pårørende regne med, at vi tager os af alt det praktiske op til en begravelse eller bisættelse i Brovst og omegn. Vores højeste prioritet er, at de pårørende får den sidste afsked, som de ønsker uden bekymring for praktiske detaljer – dem tager vi os af. 

De rette forudsætninger for et trygt samarbejde

Man bør aldrig stå alene med sorgen, og hos Min Afsked kan man som pårørende regne med, at vi godt tør snakke om de svære øjeblikke, der kan komme efter et dødsfald. For os er det vigtigt at tage hånd om de pårørende og skabe et trygt miljø, hvori det er muligt at snakke om det, der kan være svært. På den måde ønsker vi at kunne skabe de bedste forudsætninger for planlægningen af en bisættelse såvel som begravelse i Brovst og omegn.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21