Bedemand Svenstrup I Lokal Begravelse & Bisættelse i Svenstrup

Din lokale bedemand

Bedemand Svenstrup

Bedemænd svenstrup
Else Mikkelsen Bedemand Svenstrup

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Svenstrup og omegn 

Som pårørende er det at kunne give dem, man holder kære, en tryg og værdig afsked naturligvis af højeste prioritet. Det er det også for os hos Min Afsked i Svenstrup. Vi ønsker at være der for de pårørende hele vejen og tilbyde vores assistance og rådgivning, når det kommer til de praktiske anliggender i forbindelse med en begravelse. Vi er en gruppe af bedemænd, der hver især har vores personlige og professionelle erfaring med sorgen, når den pludselig kommer tæt ind på livet. I denne forbindelse er det vores fineste opgave at kunne være der for de pårørende og tilbyde den rette hjælp. 

Planlægningen af en begravelse indebærer stillingtagen til flere forskellige emner, og her kan vi som bedemænd være behjælpelige og gøre denne proces mere overskuelig og komfortabel for de pårørende. Den sidste afsked med afdøde bør være en tid, hvor der er plads til ro og samvær med sine nærmeste. 

Lad os om de praktiske opgaver 

Hos Min Afsked kommer de pårørende altid i første række. Det er vores opgave, at de praktiske anliggender, der kommer som en naturlig følge af et dødsfald, ikke medfører unødig bekymring blandt de pårørende. De praktiske opgaver vil altid være nogle, som vi hos Min Afsked påtager os for på den måde at lette det ansvar, der kan føles tungt i en tid, hvor sorgen kommer tæt ind på livet. De pårørende kan således trygt overlade dette arbejde til os, for på den måde at finde tiden og roen til at være der for hinanden i stedet. 

Tryghed og tillid er nogle af vores af vigtigste nøgleord i det daglige arbejde som bedemænd. Hos os kan du altid forvente at blive budt velkomment i et tillidsfuldt og nærværende miljø, hvor der er plads til at snakke om det, der er svært lige nu og her. Vi er mange, der har stået i netop samme situation, og det er for os vigtigt, at I som pårørende kan føle jer trygge i et samarbejde hos os. Sammen kan vi planlægge en begravelse, der lever op til jeres forventninger. 

Sådan samarbejder vi med de pårørende 

Som pårørende kan der være nogle særlige ønsker eller forventninger til en afskedsceremoni. Alene ceremonien kan foregå på flere forskellige måder, hvor vi tilbyder rådgivning til planlægningen af eksempelvis bisættelse, begravelse og andre typer af afskedsceremonier. Vi forsøger altid på bedste vis at imødekomme de ønsker, der måtte være med en professionel og erfaring tilgang til opgaven. Det er vigtigt for os, at de pårørende føler sig hørt og får den rådgivning, de efterspørger. 

Min Afsked er en bedemand i Svenstrup og bedemand i Aalborg, man som pårørende kan kontakte i tilfælde af, man har brug for professionel rådgivning og hjælp til planlægningen af en afskedsceremoni. Vi kan også kontaktes for en uformel samtale, omkring hvorledes vi planlægger begravelser i Svenstrup og omegn, såvel som hvilke lokale samarbejdspartnere vi har, der alle sammen er med til at gøre enhver afskedsceremoni særlig og unik. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21