Bedemand Hals I Lokal Begravelse & Bisættelse i Hals

Din lokale bedemand

Bedemand Hals

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd hals
Else Mikkelsen Bedemand Hals

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Bedemand Hals

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Michaelas og Elses virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde


left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Din bedemand i Hals og omegn

Hos Min Afsked er vi af den klare overbevisning, at ingen bør stå alene med den sorg, der kan følge med et dødsfald. Det kan være en svær tid at gå i møde, og der kan ligeledes være mange ting at tage stilling til. Af denne grund er det af højeste prioritet for os at skabe et miljø og de rette forudsætninger for, at de pårørende kan snakke ud om det, der kan være svært at sætte ord på. Som bedemænd i Hals og omegn er det er en naturlig del af vores daglige arbejde at være der for de pårørende og drage omsorg i en sorgfuld tid. 

Vi tager os af de praktiske anliggender

Det kan være svært at skulle tage stilling til praktiske anliggender efter et dødsfald. Hos Min Afsked tager vi os af alt det praktiske i tilrettelæggelsen af en begravelse eller bisættelse i Hals og omegn. Sammen med de pårørende udarbejder vi en plan for, hvad der skal ske op til selve afskedsceremonien. I denne periode hjælper og vejleder vi de pårørende i alt fra bestilling af blomster, kiste eller urne til valg af sange etc. Det er vigtigt for os, at de pårørende får sagt det sidste farvel præcis som de ønsker det. 

Erfarne bedemænd i Hals og omegn

Ønsker du rådgivning i forbindelse med planlægningen af en bisættelse eller begravelse i Hals og omegn, kan du trygt tage kontakt til Min Afsked. Her vil du blive taget godt imod af vores bedemænd i Hals eller bedemand i Aalborg, der alle står klar til at hjælpe dig videre i forløbet op til den sidste afsked.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22