Bedemand Vodskov - Begravelse i Vodskov & Omegn

Din lokale bedemand

Bedemand Vodskov

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd vodskov
Else Mikkelsen Bedemand Vodskov

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Elses og Marannes virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulig måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Mine største anbefalinger går hermed til min afsked i Nørresundby. Min morfar fik den smukkeste sidste rejse og det var ikke blevet det samme uden Jeres hjælp. I gjorde hele oplevelsen meget personlig og I fik os alle til at føle, at vores morfar var helt særlig. Hvilket han også var i vores øjne. Jeg kan ikke takke Jer nok for alt det I har gjort for mig og min familie, jeg vil altid mindes denne dag med et smil på læben - Takket være Jer. TAK.

- Julie Peetz Hansen

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Vodskov og omegn

Når ens nærmeste går bort, er det en hård og sorgfuld tid man går i møde. Der kan pludselig være mange praktiske ting, man som pårørende skal tage stilling til, og det kan være svært i denne forbindelse at holde det komplette overblik. Det er i situationer som disse, at man som pårørende ikke må tøve med at tage kontakt til sin lokale bedemand. Min Afsked er din lokale bedemand i Vodskov og omegn, og vi kan være behjælpelige med organiseringen af en smuk og mindeværdig afskedsceremoni for den afdøde. Vi har gennem årene tilegnet os værdifuld erfaring og ved derfor, hvilke praktiske opgaver der skal tages hånd om, når man som pårørende står over for planlægningen af en mindeværdig begravelse. 

Vi hjælper de pårørende med den sidste afsked

Den sidste afsked for dem man holder kære, bør i vores optik være en mindeværdig og smuk begivenhed, hvor de pårørende får muligheden for at være der for hinanden i en svær tid. I en periode, hvor alt kan synes uoverskueligt, er det vigtigt, at man har nogen, der kan være der for én og hjælpe med de praktiske opgaver. Min Afsked er din lokale bedemand i Vodskov og omegn, der står klar, når du har brug for en hjælpende hånd i planlægningen af den sidste afsked. 

Vi har erfaring med organisering af smukke begravelser, bisættelser og andre former for afskedsceremonier. Skulle de pårørende derfor have særlige ønsker til den sidste afsked, kan vi naturligvis også være behjælpelige med dette. Vi er en gruppe bedemænd, der ved, hvad det vil sige at miste en, man holdt kær, og vi ved derfor, hvor meget det betyder at få den nødvendige hjælp som pårørende. Derfor kan du altid regne med, at vi som bedemænd i Vodskov og bedemænd i Aalborg står klar til at drøfte, hvorledes I som pårørende ønsker at tilrettelægge en afskedsceremoni. 

Hos os er samarbejde nøgleordet 

Hos Min Afsked i Vodskov er det gode og anerkendende samarbejde nøgleordet for, hvordan vi planlægger en begravelse. Vi mener nemlig, at de pårørende skal have muligheden for at være med hele vejen i planlægningen af den sidste afsked i det omfang, de ønsker det. De pårørendes ønsker for det sidste farvel er vores højeste prioritet, og vi vil altid se planlægningen af en smuk og mindeværdig begravelse som et samarbejde mellem bedemanden og de pårørende. 

Tager I som pårørende således kontakt til Min Afsked i Vodskov, kan I forvente at blive mødt af en imødekommende og nærværende gruppe bedemænd, der ønsker at hjælpe og rådgive jer hele vejen igennem. Vi vægter tilliden til de pårørende højt, og derfor vil der altid være mulighed for at kunne snakke om det, der er svært lige nu og her. Hos os tør vi godt at snakke om det, der kan tynge i en sorgfuld tid for på den måde at kunne rådgive de pårørende på bedste vis. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 20