Bedemand Nibe I Lokal Begravelse & Bisættelse i Nibe

Din lokale bedemand

Bedemand Nibe

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd nibe
Else Mikkelsen Bedemand Nibe

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Nibe og omegn

Min Afsked er din bedemand i Nibe, du kan tage kontakt til og få både professionel og personlig rådgivning, hvis du står overfor at skulle planlægge en mindeværdig begravelse for en af dine nærmeste. Som bedemænd ved vi, hvilken svær tid man som pårørende går i møde, og det er derfor vores fineste opgave at hjælpe med de praktiske opgaver, der knytter sig til en begravelse, for at de pårørende kan være der for hinanden uden bekymringer. 

Hos Min Afsked kan du altid forvente at blive mødt af en gruppe bedemænd, der står klar til at hjælpe de pårørende igennem en svær tid. Vi har mange års erfaring i at tage os af de praktiske opgaver, der er forbundet med en afskedsceremoni, og de pårørende kan derfor trygt overlade dette arbejde til os.

Smukke og mindeværdige afskedsceremonier i Nibe og omegn

Vi giver altid plads til, at de pårørende kan komme med personlige ønsker til begravelsen af afdøde. Af denne grund mener vi, at planlægningen af den sidste afsked bør være et samarbejde, hvor der bliver givet plads til, at de pårørende kan være med hele vejen, såfremt de ønsker det. Den personlige og mindeværdige afsked, der lader de pårørende være der for hinanden, er vores højeste prioritet. Derfor kan man altid regne med, at vi går ind i et samarbejde med den enkelte familie med et lyttende og nærværende udgangspunkt. 

For os er det vigtigt, at de pårørende er en del af planlægningen i det omfang, de selv ønsker det. Af denne grund er alle afskedsceremonier planlagt af os hos Min Afsked unikke og særlige for de enkelte familier.

 

Tillid og tryghed hos Min Afsked 

Vi er din lokale bedemand i Nibe og Aalborg, du kan kontakte for en uforpligtende samtale, såfremt du måtte have spørgsmål til, hvorledes vi organiserer begravelser og bisættelser. Vi står altid klar til at hjælpe de pårørende igennem en svær tid, hvor der vil blive taget hånd om de praktiske opgaver og lyttet til de pårørendes ønsker for den sidste afsked. 

I den svære tid, der naturligt kommer som følge af et dødsfald, er det vigtigt, at man som pårørende finder sig tryg hos den udvalgte bedemand. Min Afsked er en gruppe bedemænd, der hver især har det som deres højeste prioritering at være der for de pårørende og rådgive dem i de spørgsmål, de måtte have. For os er tillid og tryghed vigtige elementer af det daglige arbejde, og man kan derfor altid forvente, at vi møder de pårørende med omsorg og nærvær i en svær tid.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21