Bedemand i Løgstør & Omegn - Kontakt os her i dag

Din lokale bedemand

Bedemand Løgstør

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd løgstør
Else Mikkelsen Bedemand Løgstør

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Elses og Mariannes virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde


left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Din bedemand i Løgstør og omegn

I en sorgfuld tid er det vigtigt, at man får den hjælp og vejledning, man har brug for. Hos Min Afsked er vi en nærværende og nytænkende gruppe af bedemænd i Løgstør og omegn, der er der for de pårørende hele vejen i forløbet op til den sidste afsked. Vi tilrettelægger personlige og unikke afskedsceremonier ud fra de pårørendes ønsker. Sammen med de pårørende finder vi frem til, hvad der er vigtigt for dem; hvilke sange skal der indgå ved ceremonien, hvilke blomster skal pryde dagen samt hvilke ønsker havde afdøde selv til den sidste afsked. Sammen kan vi tilrettelægge en smuk begravelse i Løgstør og omegn. 

Vi hjælper jer videre i en svær tid

Den rette vejledning kan være guld værd i en tid, der kan synes uoverskuelig, og hvor der er mange praktiske anliggender at tage stilling til. Af denne grund sætter vi som bedemænd i Løgstør og omegn en ære i at være der for de pårørende i en sådan tid. Vi kan være behjælpelige med vores ekspertise for, at de pårørende kan finde tiden til at være der for hinanden. Lad os stå for de praktiske opgaver og lad der blive tid til det, der er vigtigt – nemlig samværet.

Har I som pårørende helt særlige ønsker til en begravelse eller bisættelse i Løgstør og omegn, så er I altid velkomne til at dele dem med os. Vi ønsker at skabe personlige og unikke afskedsceremonier og gør det bedst i samarbejde med de pårørende. 

Afskedsceremonier der opfylder alle ønsker

Uanset om afskedsceremonien skal tage form som en bisættelse eller begravelse i Løgstør og omegn, kan vi være behjælpelige i tilrettelæggelsen af denne. Vi tilbyder også hjælp til planlægning af borgerlige begravelser såvel som askespredning over hav. Som pårørende er I altid velkomne til at tage kontakt til os for at høre nærmere om de services, vi kan tilbyde. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22