Bedemand Skagen I Begravelse & Bisættelse i Skagen

Din lokale bedemand

Bedemand Skagen

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd skagen
Else Mikkelsen Bedemand Skagen

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Bedemand Skagen

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Michaelas og Elses virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde


left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Vi er din lokale bedemand i Skagen og omegn

Efter et dødsfald i familien, kan det føles som om, at et kapitel bliver afsluttet. Det kan være svært bladre videre til dette næste nye kapitel i en tid, hvor sorgen er tung. I en sådan tid er det vigtigt, at man som pårørende ved, hvem man kan gå til. Min Afsked er en bedemandsgruppe, der har omsorgen og tilliden i samarbejdet med de pårørende som den højeste prioritet. For os er det vigtigt, at de pårørende føler sig trygge ved at tage kontakt til os og få den vejledning og hjælp, de ønsker.

Vi er her for at hjælpe je

Det først skridt på vejen mod at planlægge en begravelse eller bisættelse i Skagen og omegn er at tage kontakt til sin lokale bedemand. Det kan være svært i en tid, hvor sorgen kan tynge familien og andre pårørende, men ikke desto mindre er det vigtigt at huske på, at vi er her for at hjælpe jer igennem denne svære tid. Alle fortjener en værdig afsked, og hos Min Afsked finder I kompetente og erfarne bedemænd i Skagen og omegn, der alle står klar til at hjælpe jer videre i forløbet. 

 

Unikke begravelser i Skagen og omegn

Som bedemænd i Skagen og omegn har vi flere års værdifuld erfaring i samarbejdet med de pårørende. Vi indleder ethvert samarbejde med en personlig samtale, der giver de efterladte muligheden for at høre nærmere om, hvorledes en begavelse eller bisættelse i Skagen og omegn kan tilrettelægges. Hos Min Afsked er vi af den overbevisning, at den sidste afsked bør være unik og personlig. Af denne grund er det en af vores højeste prioriteter, at de pårørende får deres ønsker til den sidste afsked opfyldt. I perioden op til afskedsceremonien vil de pårørende blive vejledt hele vejen igennem af vores dygtige og kompetente bedemænd i Skagen og omegn.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22