Bedemand Pandrup I Begravelse & Bisættelse i Pandrup

Din lokale bedemand

Bedemand Pandrup

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd pandrup
Else Mikkelsen Bedemand Pandrup

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Michaelas og Elses virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde


left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Din lokale bedemand i Pandrup og omegn

Min Afsked er en bedemand, der vægter det anerkendende samarbejde med de pårørende højt. På den måde kan vi planlægge unikke og mindeværdige afskedsceremonier. For os er det vigtigt, at de pårørendes ønsker bliver hørt, således at den sidste afsked for afdøde bliver personlig og efter de ønsker, der måtte være blandt de pårørende. Vi er en gruppe bedemænd i Pandrup og omegn, der altid sidder klar til at tage samtalen om, hvorledes en afskedsceremoni kan afholdes, således at alle ønsker bliver taget i betragtning. Pårørende er altid meget velkomne til at kontakte os; vi kan være behjælpelige med planlægningen af en begravelse eller bisættelse i Pandrup og omegn, men også hvis der blot ønskes en uforpligtende indledende samtale. 

En naturlig del af livet

Vi kan tilbyde en indlevende og ikke mindst nærværende tilgang til planlægningen af en bisættelse eller begravelse i Pandrup og omegn. Vores højeste prioritet er at være der for de pårørende, også når afskedsceremonien er afsluttet. 

Vi har hver især flere års erfaring med at være der for mennesker, der har brug for omsorg og støtte i en periode, der kan være svær og uoverskuelig. Vi tager os af alt det praktiske, der følger med en afskedsceremoni, for at de pårørende bedre kan være der for hinanden. Når vi indleder et samarbejde med de pårørende, er det vigtigt for os, at vi kan snakke om døden som en naturlig del af livet. Hos os kan man derfor altid regne med anerkendende og nærværende samtaler, der gør det trygt og overskueligt at organisere en bisættelse såvel som begravelse i Pandrup og omegn. 

Vi vægter lokalmiljøet højt

Som bedemænd i Pandrup og omegn har vi et godt kendskab til lokalområdet og ved eksempelvis, hvilke blomsterbindere vi kan tage kontakt til her for smukke og personlige buketter og blomsteranretninger. Min Afsked er en bedemandsgruppe, der vægter lokalmiljøet højt i de danske byer, og vi prioriterer vores samarbejde højt med disse.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22