Bedemand Sæby I Begravelse & Bisættelse i Sæby

Din lokale bedemand

Bedemand Sæby

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd sæby
Else Mikkelsen Bedemand Sæby

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Bedemand Sæby

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Michaelas og Elses virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde


left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Vi er din bedemand i Sæby og omegn

Som bedemænd i Sæby og omegn har vi flere års værdifuld erfaring med tilrettelæggelsen og planlægningen af afskedsceremonier efter de pårørendes ønsker. Såfremt det er ønsket fra de pårørende, vil vi kunne deltage personligt i planlægningen fra start til slut. For nogle kan det være trygt at have vores personlige tilstedeværelse ved selve afskedsceremonien, således at der altid vil være nogle til stede med det fulde overblik over de praktiske anliggender. Vi bestræber os hver dag på at tilrettelægge personlige og unikke begravelser såvel som bisættelser i Sæby og omegn i samarbejde med de pårørende. 

Vi påtager os de praktiske opgaver

Tillid og tryghed er for os nøglebegreber i vores daglige arbejde som bedemænd i Sæby og omegn. Når vi indleder et samarbejde med pårørende, er det vigtigt for os at skabe forudsætningerne for en åben samtale om det, der kan være svært lige nu og her. For os er døden en naturlig del af livets gang, og vi har alle, professionelt såvel som personligt, haft den tæt ind på livet. Vi kender derfor til følelsen af, at hverdagen pludselig kan blive uoverskuelig, og at der kan være brug for hjælp udefra. 

Vi tilbyder hjælp til planlægningen af en smuk bisættelse eller begravelse i Sæby og omegn med fokus på de pårørendes ønsker. Vi tager os af alle de praktiske opgaver, således at de pårørende kan opleve ro i hverdagen og være der for hinanden. 

Vi ønsker at imødekomme de pårørendes ønsker

Hos Min Afsked kan vi være behjælpelige med tilrettelæggelsen af flere forskellige former for afskedsceremonier. Er der således et ønske om en borgerlig begravelse i Sæby og omegn eller en mindeværdig askespredning over hav, så kontakt os gerne for at høre nærmere. Vi gør hver dag vores ypperste for at imødekomme de pårørendes ønsker og for at være behjælpelige med egne erfaringer og vejledning.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22