Bedemand Vestbjerg I Lokal Begravelse & Bisættelse i Vestbjerg

Din lokale bedemand

Bedemand Vestbjerg

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd vestbjerg
Else Mikkelsen Bedemand Vestbjerg

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din lokale bedemand i Vestbjerg og omegn

Hos Min Afsked er vi en gruppe af bedemænd, der alle sætter en ære i at være der for de pårørende og tage os af de praktiske opgaver for, at de efterladte kan finde tid til at være der for hinanden. I vores optik bør man aldrig stå alene tilbage med sorgen i en tid, hvor man har mistet. Her er det vigtigt at kunne finde tiden til at være sammen som familie og mindes de glædefulde øjeblikke. Som bedemænd i Vestbjerg og omegn har vi flere års erfaring med de praktiske opgaver op til en afskedsceremoni. Som pårørende kan I derfor trygt overlade disse til os. 

Hos os er de efterladte aldrig alene

Som pårørende kan der hvile et stort ansvar på ens skuldre i de beslutninger, der skal tages i forbindelse med tilrettelæggelsen af den sidste afsked. Når vi hos Min Afsked planlægger en begravelse eller bisættelse i Vestbjerg og omegn, gør vi det altid i samarbejde med de efterladte. På denne måde falder ansvaret aldrig alene på de pårørende, men i fællesskab kan vi tage de store beslutninger, således at den sidste afsked bliver præcis, som I havde forventet. I denne forbindelse er I som pårørende altid mere end velkomne til at dele jeres ønsker og ideer til en smuk og højtidelig bisættelse eller begravelse i Vestbjerg og omegn. Havde afdøde selv ønsker til den sidste afsked nedfældet i den sidste vilje, vil disse naturligvis også blive indfriet.

Fokus på omsorg og nærvær

Hos Min Afsked kan I forvente, at vi er med jer hele vejen fra den første og indledende samtale til den sidste afsked med afdøde. At miste en man holdt kær, er en naturlig del af livets gang, og det kan være en svær periode at gennemleve som pårørende. Det er således vigtigt for os som bedemænd i Vestbjerg og omegn, at de pårørende der tager kontakt til os, føler sig trygge i planlægningsprocessen. Som en naturlig del af vores daglige arbejde yder vi omsorg for de pårørende, og man kan altid forvente at blive sat i kontakt med en nærværende og personlig bedemand hos Min Afsked. 

Ønskes der hjælp og vejledning til planlægning af en bisættelse såvel som begravelse i Vestbjerg og omegn, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Vi har også bedemænd i Aalborg som står klar til at hjælpe i en svær tid.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21