Bedemand Klarup I Lokal Begravelse & Bisættelse i Klarup

Din lokale bedemand

Bedemand Klarup

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd klarup
Else Mikkelsen Bedemand Klarup

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Klarup og omegn

Som bedemænd i Klarup og omegn hjælper vi til en tryg og værdig afsked. Som pårørende er det vigtigt, at man får den rette hjælp efter et dødsfald. Hos Min Afsked kan man regne med et trygt og tillidsfuldt samarbejde fra start til slut. De pårørendes ønsker for en begravelse eller bisættelse i Klarup og omegn er vores højeste prioritet, og sammen kan vi skabe forudsætningerne for en mindeværdig afskedsceremoni. De pårørende kan trygt tage kontakt til os for at høre nærmere om, hvilke services vi kan tilbyde. Ønsker de pårørende en samtale omkring det videre forløb vedrørende organiseringen af en afskedsceremoni, kører vi også gerne ud til de pårørende.

Vi prioriterer familiens ønsker

Som familie til afdøde kan man måske sidde inde med nogle særlige ønsker og krav til en bisættelse eller begravelse i Klarup og omegn. Her kan der eksempelvis være tale om valg af blomster og sange eller valg af kirke, blot for at nævne nogle få. Det er helt naturligt, at man som familie har nogle forslag eller ønsker til den sidste afsked; hos Min Afsked bestræber vi os på at imødekomme disse ønsker på bedste vis. Vi kan i denne forbindelse vejlede omkring, hvad der er muligt at arrangere til en begravelse eller bisættelse i Klarup og omegn.

Vi hjælper med at overskueliggøre en svær periode

I vores arbejde som bedemænd i Klarup og bedemænd i Aalborg hjælper vi de pårørende igennem en svær tid frem mod den sidste afsked. Vi drager naturligt omsorg for de pårørende, og ved et anerkendende samarbejde bestræber vi os på at gøre planlægningsprocessen så overskuelig og tryg som muligt. Som bedemænd kan man regne med, at vi tager os af de praktiske anliggender – vi mener, at de efterladte i stedet bør have tiden sammen med hinanden i en sorgfuld periode.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21