Bedemand i Mariager & Omegn - Kontakt os her i dag

Din lokale bedemand

Bedemand Mariager

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd mariager
Else Mikkelsen Bedemand Mariager

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Elses og Mariannes virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde


left right
left

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Din bedemand i Mariager og omegn

Min Afsked er en gruppe af bedemænd i Mariager og omegn, der vægter den nærværende og anerkendende samtale med de pårørende højt. Som pårørende kan du forvente at blive mødt af en kompetent og erfaren gruppe af bedemænd, når du kontakter os. Vi ønsker at hjælpe og rådgive de efterladte videre i forløbet frem til den sidste afsked. Vores højeste prioritet er, at de pårørende får sagt det sidste farvel præcis som ønsket. Af denne grund er det en vigtig del af vores daglige arbejde at tage samtalen med de pårørende om, hvorledes de ønsker at det videre forløb skal foregå frem til den endelige afsked.

Lokale og nærværende bedemænd

Omsorg og et tillidsfuldt samarbejde er de grundsten, som Min Afsked er bygget på. Som bedemænd i Mariager og omegn er det vigtigt for os, at de pårørende nærer tillid til det anerkendende samarbejde, vi sætter i gang, når der tages kontakt til os. Som pårørende kan I regne med, at vi er med hele vejen igennem og kan hjælpe og rådgive omkring de praktiske opgaver, der knytter sig til den sidste afsked. 

Når vi tilrettelægger en begravelse eller bisættelse i Mariager og omegn, gør vi det altid ud fra de ønsker, der bliver præsenteret for os fra de pårørendes side af. Hvis afdøde selv havde særlige ønsker til den sidste afsked, tager vi naturligvis disse med i tilrettelæggelsen på lige fod med de efterladtes ønsker. 

Vi rådgiver i en svær tid 

Hos Min Afsked kan du regne med, at vi vil være der for jer som pårørende hele vejen igennem og også deltage i den sidste afsked, hvis dette er ønsket. Tilrettelæggelsen af en bisættelse eller begravelse i Mariager og omegn kan være en følelsestung proces, og vi ved derfor, hvor vigtigt det er at have nogen omkring sig, der kan hjælpe og rådgive i dette forløb. Som pårørende er I altid velkomne til at tage kontakt til os for at høre nærmere om, hvorledes vi kan rådgive og hjælpe jer videre.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22