Bedemand Hasseris I Lokal Begravelse & Bisættelse i Hasseris

Din lokale bedemand

Bedemand Hasseris

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd hasseris
Else Mikkelsen Bedemand Hasseris

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Hasseris og omegn

I en tid, hvor man har mistet, er der brug for ro og omsorg. Det er en sorgfuld tid at gå i møde som pårørende, og der er derfor behov for at kunne være sammen med sine nærmeste og dele ud af glædelige minder. Hos Min Afsked er vi af den overbevisning, at man bedst kommer igennem en sorgfuld periode i livet, når man er sammen med dem, man holder kær. Når man har mistet, er det vigtigt at kunne få sagt farvel på den rigtige måde. Hos Min Afsked finder du erfarne bedemænd i Hasseris og omegn, der sætter en ære i at hjælpe pårørende med at få taget den sidste afsked.

Vi holder overblikket i en svær tid

Afskeden med en man holdt kær, kan være en svær størrelse, og der kan være mange følelser forbundet med dette. Hos Min Afsked har vi flere års værdifuld erfaring som bedemænd i Hasseris og bedemænd i Aalborg. Vi er ikke bange for at tage snakken om de ting, der kan synes svære eller uoverskuelige. Vi ønsker at skabe trygge rammer for tilrettelæggelsen af en begravelse eller bisættelse i Hasseris og omegn, og det mener vi at gøre bedst ved en åben og rummelig tilgang til dette. Vi kan være behjælpelige med at strukturere perioden efter et dødsfald for de pårørende, således at der ikke hersker nogen tvivl om, hvad der skal ske og hvornår. Vi sætter en ære i at gennemføre alle praktiske opgaver op til den sidste afsked, således at de efterladte kan finde tiden og roen til at være der for hinanden.

Det sidste farvel bør være personligt

Min Afskeds kompetente bedemænd kan være behjælpelige med planlægningen af en smuk og unik bisættelse såvel som begravelse i Hasseris og omegn. Når vi planlægger en afskedsceremoni, gør vi det i samråd med de pårørende. Her er der plads til, at familien kan komme med ønsker til, hvorledes den sidste afsked skal foregå. Enhver afskedsceremoni bør være personlig og tilrettelagt efter de pårørendes såvel som afdødes egne ønsker for en sådan. Kontakt os gerne for at høre nærmere om, hvordan vi sammen kan planlægge en personlig begravelse eller bisættelse i Hasseris og omegn. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21