Bedemand Hjørring I Begravelse og bisættelse i Hjørring

Din lokale bedemand

Bedemand Hjørring

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Ring +45 73 70 66 22

Nørregade 14, 9800 Hjørring

Bedemænd hjørring
Else Mikkelsen Bedemand Hjørring

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Bedemand Hjørring

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Oliver Guldbæk Bedemand Hjørring

Oliver Guldbæk

Bedemandsassistent

Efter flere år i en helt anden branche, ønskede jeg mig et job, hvor jeg hver dag ville kunne hjælpe folk. En meningsfuld hverdag betyder alt for mig, og det føler jeg virkelig, at jeg opnår gennem mit arbejde i Min afsked.

Alle fortjener en god sidste rejse, og jeg vil hver dag gøre mit ypperste til, at det går i opfyldelse.

Bedemand Hjørring – Her finder du os

Velkommen til Min Afsked i Hjørring. Vores lokaler er strategisk placeret for at være let tilgængeligt for alle i området. Vi forstår, hvor vigtigt det er nemt at kunne finde vej i en svær tid, og vi ønsker at gøre dit besøg hos os så enkelt og bekvemt som muligt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information eller vejledning. Vores mål er at støtte dig gennem denne svære tid med omhu og professionalisme.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Michaelas og Elses virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde


left right
left

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Bedemand i Hjørring

Min Afsked er en bedemand, der varetager de praktiske opgaver op til en afskedsceremoni igennem et personligt og nærværende samarbejde med de pårørende. Vi har flere butikker rundt omkring i Nordjylland, og vi sætter en ære i at have et godt kendskab til de nordjyske byer. Det er vigtigt for os at have et godt kendskab til nærområderne og lokalmiljøet i Hjørring, for at vi derved kan tilbyde vores kunder de smukkeste blomsterkranse og et bredt udvalg af kister, urner og gravsten. Hos Min Afsked i Hjørring kan du forvente et personligt samarbejde med en bedemand med flere års erfaring for planlægningen af den sidste afsked. Vi vægter den personlige samtale med vores kunder højt, da det både er vores professionelle såvel som personlige erfaring, at en afskedsceremoni bedst planlægges, hvis man som pårørende mødes med forståelse og et åbent sind. Som bedemænd i Hjørring byder vi alle vores kunder og pårørende velkommen i vores butik til en snak om afskedsceremonier eller besvarelse af spørgsmål vedrørende planlægningsprocessen. 

Hvorfor vælge Min Afsked som bedemand i Hjørring?

Min Afsked består af en gruppe bedemænd i Hjørring, der ønsker at hjælpe de pårørende, der hvor de er. Vi har både professionel og personlig erfaring med begravelser og afskedsceremonier, og vi er derfor klar over, hvilken svær situation, man som pårørende står i efter et dødsfald i familien. Af denne grund kan du som pårørende forvente, at vi vil tage imod dig og dine ønsker for en afskedsceremoni med et åbent sind i ønsket om et anerkendende samarbejde. Som pårørende kan du forvente at vi er en bedemand i Hjørring der ikke fortier de svære emner, der naturligt efterfølger tabet af ens nærmeste. Døden kan være svær at tale om, og der er mange følelser forbundet med netop dette emne. Vi er dog af den overbevisning, at et samarbejde vedrørende en afskedsceremoni kun kan gå op i en højere enhed, hvis vi tør italesætte de svære ting, der er behov for hjælp til. Vi har flere års erfaring indenfor feltet og kan derfor være behjælpelige med at udpege, hvilke praktiske opgaver op til en begravelse eller bisættelse i Hjørring, vi kan hjælpe Jer med.

Vi er en bedemand i Hjørring, der ønsker at være der for vores kunder, i det omfang de finder det nødvendigt. Af denne grund tilbyder vi altså vores assistance fra den indledende planlægning til selve afskedsceremonien. Ønsker I som pårørende vores tilstedeværelse ved selve ceremonien, tilbyder vi også dette. Det kan for mange være en tryghedsfaktor at vide, at der hele tiden er nogen, man kan gå til under ceremonien, der har styr på detaljerne for dagen, og derfor oplever vi også, at flere af vores kunder ønsker vores tilstedeværelse ved den sidste afsked. 

Hvordan planlægger vi en bisættelse eller begravelse i Hjørring?

Hos Min Afsked ønsker vi at planlægningsprocessen op til den sidste afsked skal foregå som et samarbejde mellem de pårørende og os som bedemænd i Hjørring. Det er altid de pårørende selv, der afgør, i hvor høj grad de selv ønsker at varetage nogle af de praktiske opgaver, samt i hvilket omfang de ønsker, at vi hos Min Afsked skal holde overblik over processen. For mange pårørende kan der være en vis tryghed i at vide, at vi som bedemænd i Hjørring kan holde det fulde overblik fra start til slut, og at de pårørende dermed kan få lov til at være sammen og agere støtte for hinanden uden at have praktiske opgaver hængende. 

Når vi indleder planlægningen til en bisættelse eller begravelse i Hjørring, sker det altid først med en personlig samtale med vores kunder. Her får både pårørende og os som bedemænd en fornemmelse af, hvilke særlige ønsker der er for en afskedsceremoni. Dertil opfordrer vi også de pårørende til at medbringe særlige ønsker fra afdødes sidste vilje vedrørende en mindehøjtidelighed. Det kan være, at afdøde enten nedfældede ønsker eller mundtligt overleverede dem til familiemedlemmer eller pårørende. Således kan vi være sikre på, at alle forventninger for den sidste afsked bliver medtaget og at ceremonien dermed kan forløbe som ønsket. 

Nærvær og tryghed kommer i første række

Hos Min Afsked er det en af vores fineste opgaver at sørge for, at de pårørende kan få den tid sammen de behøver. Når man har mistet en af sine nærmeste, er det helt naturligt, at det ikke er planlægning og praktiske opgaver, der er første prioritet; nej det er nærværet med familiemedlemmer, venner og andre pårørende. Når vi planlægger en begravelse såvel som en bisættelse i Hjørring, er det en af vores høje prioriteter, at vores kunder ikke føler sig overvældet af opgaver, men snarer med en ro i maven kan lægge dem fra sig, i det omfang de ønsker. Vi ønsker nærvær og tryghed fremfor bekymringer, og dette mener vi kun kan lade sig gøre ved hjælp af vores tætte og anerkendende samarbejde med vores kunder. Hos os kan du være tryg ved, at vi har det fulde overblik over planlægningen, og måtte der opstå bekymringer undervejs vedrørende processen for en begravelse i Hjørring, står vi altid klar til at rådgive og svare på eventuelle spørgsmål. 

Kontakt os

I vores butik tager vi personligt imod henvendelser i form af spørgsmål vedrørende begravelse eller bisættelse i Hjørring. Vi kan derudover også kontaktes på telefon +45 26 44 02 41 eller ved hjælp af vores kontaktformular. Her vil vi også stå til rådighed for spørgsmål omkring, hvilke opgaver vi kan tilbyde hjælp til mm. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22