Bedemand i Arden & Omegn | Lokal begravelse & bisættelse i Arden

Din lokale bedemand

Bedemand Arden

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd arden
Else Mikkelsen Bedemand Arden

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Elses og Mariannes virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde


left right
left

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Din lokale bedemand i Arden og omegn

Hos Min Afsked er vi af den klare overbevisning, at alle fortjener en tryg og værdig afsked. Som pårørende kan det komme til at virke uoverskueligt at skulle stå for tilrettelæggelsen af en sådan, hvorfor vi som bedemænd i Arden og omegn, til enhver tid kan tilbyde vores hjælp til organiseringen af en smuk og værdig afskedsceremoni. Du finder Min Afsked i flere forskellige danske byer og herunder også Arden og omegn. Her gør vi dagligt en dyd ud af at hjælpe pårørende med at tage den sidste afsked, præcis som de ønsker det. 

Personlige afskedsceremonier hos Min Afsked

At organisere en begravelse eller bisættelse kan for de pårørende være en stor og besværlig opgave at løse. I denne forbindelse er det vigtigt at kunne række ud efter hjælp, når der er behov for det. Hos Min Afsked organiserer vi begravelser såvel som bisættelser i Arden og omegn og står klar til at hjælpe jer som pårørende igennem en svær tid. Vi sørger altid for at lytte til de pårørendes ønsker for den sidste afsked for på den måde at kunne tilrettelægge unikke og personlige afskedsceremonier. 

En tryg afsked

Vi er en gruppe bedemænd i Arden og omegn, der ønsker at gøre den sidste afsked til en tryg oplevelse.  Vi sidder altid klar til at tage samtalen om, hvorledes vi kan hjælpe de pårørende igennem en svær og sorgfuld tid. Som pårørende er man altid velkommen til at tage kontakt til os for at høre nærmere om, hvorledes vi organiserer en mindeværdig bisættelse såvel som begravelse i Arden og omegn. De praktiske opgaver løser vi, således at der mellem de pårørende bliver tid til det, der er vigtigt – nemlig at være sammen i en tid, hvor der kan være behov for tryghed og nærvær

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22