Bedemand Hadsund I Lokal Begravelse & Bisættelse i Hadsund

Din lokale bedemand

Bedemand Hadsund

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd hadsund
Else Mikkelsen Bedemand Hadsund

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din lokale bedemand i Hadsund og omegn

Når ens nærmeste går bort, kan det være svært at vide, hvem man kan gå til. Der er flere formelle ting, der skal planlægges og tages stilling til efter et dødsfald, og som pårørende kan det være svært at gøre dette på egen hånd. Hos Min Afsked står vi klar til at hjælpe de pårørende i en tid, hvor man har mistet. Overskuddet og overblikket kan være svundet ind, og det kan i nogle tilfælde være svært at række ud efter hjælp. Vi er en gruppe af bedemænd i Hadsund og omegn, man som pårørende altid er velkommen til at tage kontakt til. Vi snakker gerne åbent og ærligt om det, der kan virke tyngende i en hverdag, hvor man har mistet, og hvor man står over for at skulle tilrettelægge en afskedsceremoni. Vi kan tage os af alt det praktiske, der knytter sig til den sidste afsked, for at lette på det, der kan føles som en tung periode i livet for de pårørende.

En hjælpende hånd 

Søger du en hjælpende hånd til de praktiske opgaver op til en bisættelse eller begravelse i Hadsund og omegn, så kan vi hos Min Afsked være behjælpelige. Vi er en gruppe af bedemænd, der ønsker at imødekomme de pårørendes ønsker for en afskedsceremoni og som vægter den nærværende samtale højt i vores daglige arbejde. Når vi møder de pårørende, gør vi det med indledende samtale, hvor ønsker for den sidste afsked kan blive vendt, og hvor vi kan vejlede i, hvad der er muligt i planlægningen af en begravelse eller bisættelse i Hadsund og omegn. 

Omsorg for de pårørende 

Vi har alle både professionel såvel som personlig erfaring med den sorg, der naturligt følger med et dødsfald. Vi ved, hvor vigtigt det er, at der er nogen, der kan lytte og udvise støtte i en sådan tid, hvorfor dette netop er en høj prioritering i vores daglige arbejde. Vi er dine lokale bedemænd i Hadsund og omegn, som du til enhver tid kan tage kontakt til for at høre nærmere om, i hvilke henseender vi kan tilbyde vores hjælp og rådgivning. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21