Bedemand Vester Hassing | Begravelse & bisættelse i Vester Hassing

Din lokale bedemand

Bedemand Vester Hassing

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd vester hassing
Else Mikkelsen Bedemand Vester Hassing

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Vi er din lokale bedemand i Vester Hassing og omegn

Som pårørende kan det være en svær og tung tid at gå i møde efter et dødsfald. Følelserne kan være mange i denne periode, og der kan være brug for tryghed og omsorg. Min Afsked er en erfaren gruppe af bedemænd i Vester Hassing og omegn, der har omsorgen og trygheden for de pårørende som en naturlig del af vores daglige arbejde. Når pårørende kontakter os, er det tillidsfulde samarbejde af højeste prioritet. De pårørende kan være trygge ved, at vi tager os af de praktiske opgaver, der ligger forud for en bisættelse eller begravelse i Vester Hassing og omegn. 

Vi kan være med hele vejen 

Min Afsked er en gruppe af erfarne og nærværende bedemænd, der kan være behjælpelige med alle de praktiske opgaver, der knytter sig til den sidste afsked. Vi vejleder de pårørende i de vigtige beslutninger i perioden op til begravelse eller bisættelse i Vester Hassing og omegn. For os er det vigtigt, at de pårørende får muligheden for at tage del i forberedelserne op til den sidste afsked i det omfang, de ønsker det. 

Hos Min Afsked kan vi være med hele vejen i forløbet, hvis dette er ønsket. Vi tager således gerne del i den sidste afsked, hvis de pårørende ønsker dette, for at holde overblikket over de praktiske detaljer. På den måde kan vi skabe trygge rammer for det sidste farvel. 

Alle spørgsmål er velkomne 

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvorledes vi i samarbejde med de pårørende tilrettelægger bisættelser og begravelser i Vester Hassing og omegn, er du mere end velkommen til at tage kontakt. Vi kan være behjælpelige med alle spørgsmål, der måtte komme efter et dødsfald. Du kan også række ud til vores bedemand i Aalborg, som kan hjælpe. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21