Bedemand Hjallerup I Begravelse & Bisættelse i Hjallerup

Din lokale bedemand

Bedemand Hjallerup

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd hjallerup
Else Mikkelsen Bedemand Hjallerup

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Bedemand Hjallerup

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Michaelas og Elses virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde


left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22  Din bedemand i Hjallerup og omegn

  I vores daglige arbejde som bedemænd i Hjallerup og omegn, er det vigtigt for os, at de pårørende, der tager kontakt til os, føler at de er trygge og i gode hænder. Det kan for mange være et stort skridt at tage kontakt til sin lokale bedemænd, men ikke desto mindre er det vigtigt, hvis man ønsker vejledning i perioden efter et dødsfald. Her kan vi som bedemænd i Hjallerup og omegn være behjælpelige med de praktiske opgaver og vejlede i planlægningsprocessen op til den endelige afskedsceremoni. Hele vejen igennem har vi et tæt samarbejde med de pårørende for at sikre os at denne svære periode forbliver overskuelig. 

  Vejledning fra start til slut

  Når vi organiserer begravelser i Hjallerup og omegn, gør vi det altid sammen med de pårørende. Det skaber både tryghed og overskuelighed for de efterladte at kunne bidrage med det, de ønsker at bidrage med. Dette kunne eksempelvis komme til udtryk i form af særlige ønsker til sange, der gerne må indgå i den endelige afskedsceremoni. Vi planlægger også bisættelser i Hjallerup og omegn og kan ydermere tilbyde vejledning til forskellige former for afskedsceremonier. Ønsker I derfor en borgerlig begravelse i Hjallerup og omegn eller en personlig askespredning over vand, kan vi også være behjælpelige med dette. 

  Sådan planlægger vi unikke afskedsceremonier

  Hos Min Afsked ser vi os selv som en nytænkende bedemandsforretning, der vægter den nærværende samtale med de pårørende højt. Som bedemænd i Hjallerup og omegn bestræber vi os på at være den lokale bedemand, som de pårørende trygt kan tage kontakt til og høre nærmere om, hvilke praktiske anliggender vi kan tilbyde vores hjælp til. For os går samtalen altid forud for det tillidsfulde samarbejde, der er intet mindre end uundværligt i planlægningen af den sidste afsked. Ønsker I at høre nærmere om, hvorledes vi personligt kan deltage i planlægningen af en begravelse eller bisættelse i Hjallerup og omegn, er I velkomne til at tage kontakt til os.