Bedemand i Skørping & Omegn - Kontakt os her i dag

Din lokale bedemand

Bedemand Skørping

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd skørping
Else Mikkelsen Bedemand Skørping

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Bedemand Skørping

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Elses og Mariannes virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde


left right
left

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Din bedemand i Skørping og omegn 

Min Afsked er en lokal gruppe af bedemænd i Skørping og omegn, der altid sætter den nærværende og anerkendende samtale med de pårørende i første række. Hos os er de pårørende altid velkomne til at tage kontakt, uanset hvilken afskedsceremoni der skal planlægges. Vi påtager os alle de praktiske opgaver, der måtte være ved en sådan, således at de pårørende i stedet kan rette deres fokus hen mod at være der for hinanden og på de elementer af planlægningsarbejdet, som de ønsker at tage del i. Alle har forskellige præferencer for den sidste afsked, og det er vigtigt for os hos Min Afsked at tage hensyn til de ønsker og forslag, der måtte komme. Vi mener at enhver begravelse bør være unik og særlig for hver enkelt pårørende, og hos os kan vi gennem samtalen sammen finde frem til den bedste løsning for jer.

Tillidsfuld rådgivning

Som bedemænd i Skørping og omegn kan vi tilbyde hjælp og rådgivning i forbindelse med et dødsfald. Der kan være mange praktiske anliggender at tage stilling til i den svære tid, der kommer som følge af et dødsfald i familien. Det er i denne forbindelse, at vi som bedemænd kan hjælpe jer som pårørende videre i forløbet i planlægningen af en begravelse, præcis som I ønsker jer den. En afskedsceremoni bør altid være et øjeblik, hvor de pårørende kan få ro til at tage afsked, sådan som det er tiltænkt. I denne forbindelse kan det give tryghed at vide, at vi hos Min Afsked tager os af de praktiske overvejelser og opgaver, således at der bliver tid til at være der for hinanden som pårørende.

 

Hos Min Afsked i Skørping kan du altid regne med, at vi godt tør snakke om det, der kan være svært i en tid, hvor man har mistet. Det er vigtigt for os, at der mellem bedemanden og de pårørende hersker tillid og tryghed. Derfor vægter vi de imødekommende og anerkendende samtaler højt, der kan danne grobund for et godt samarbejde frem mod planlægningen af en begravelse.

Et omsorgsfuldt samarbejde der favner bredt 

Min Afsked er en bedemand i Skørping og omegn, der vægter det gode og nærværende samarbejde højt. Med de pårørende ønsker vi altid at indlede en dialog, omkring hvilke ønsker der måtte være for en afskedsceremoni. Vi går ind til enhver samtale med et lyttende og nærværende sind, hvor det er vores fineste opgave at opfylde de ønsker, der måtte være for den sidste afsked.

Vi er på samme tid stolte over, at vores samarbejde også favner bredt i området omkring Skørping. Med vores samarbejdspartnere i området kan vi nemlig sikre os, at enhver afsked forbliver unik og mindeværdig.

Vi har afdelinger med bedemænd i både Støvring og bedemænd i Aalborg.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22