• min afsked

    Bedemand i Støvring

Din lokale bedemand i Støvring

Har du mistet et familiemedlem eller en af dine nærmeste, er det vigtigt med en bedemand, du kan stole på og føle dig tryg ved. Hos Min Asked står vi for afskedsceremonier i Støvring og omegn. Vi har efterhånden hjulpet mange nordjyder med at sige farvel til familiemedlemmer eller venner, og vi har derfor værdifuld erfaring, som kommer vores kunder til gode. Tiden efter et dødsfald kan være uoverskuelig, hvilket vi gerne vil ændre. Vi anser det, som vores vigtigste opgave at hjælpe de pårørende gennem denne tid. 

Lad derfor os hjælpe dig og dine nærmeste gennem en svær tid, hvor I kan fokusere på at sige farvel til jeres kære.

Begravelse & bisættelse

Vi varetager alle former for afskedsceremonier fra begravelse og bisættelse til borgerlige ceremonier eller askespredning. Vi kan derfor hjælpe dig ligegyldigt, hvilken ceremoni afdøde ønskede. Vi har efterhånden stået for mange begravelser og bisættelser i Støvring og omegn., og vi kan derfor også hjælpe dig og din familie i den svære tid.

Vi har et stort udvalg af forskellige kister, urner og andet tilbehør til begravelsen, som kommer i forskellige designs, farver og materiale. I kan derfor sammensætte den helt rigtige afsked for den I har kær. Hvis afdøde havde specielle ønsker, så imødekommer vi gerne disse. Vi går gerne det ekstra skridt for vores kunder, da vi ved, hvor stor en betydning den rette afsked har.

Vi ordner det praktiske

Når der sker et dødsfald i ens familie eller vennegruppe, efterfølger der en række af praktiske opgaver, der skal tages hånd om. Dette er for mange en besværlig og nærmest uoverskuelig opgave. Lad derfor os, hos Min Afsked, stå for de praktiske gøremål, så dig og din familie kan fokusere på at sige ordentligt farvel til jeres kære. 

Vi har selv haft sorgen tæt på og er derfor klædt på, både personligt og faglig, til at hjælpe dig og din familie gennem den svære tid.

Kontakt os

Ønsker du at bruge os som bedemand, eller vil du blot høre mere om vores forretning og værdier, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 26 44 37. Vi står altid klar til at servicere vores kunder, hvad end det drejer sig om begravelser, kister eller lignende. Vi er din lokale bedemand i Støvring og omegn.

Muligheder

MIN SIDSTE VILJE

Vi efterlader vores pårørende i sorg, når vi går bort.

Det er en svær situation at være i for dem, og det er ikke rart at skulle tage afgørende beslutninger på dine vegne. Alle de praktiske ting kan hurtigt være uoverskuelige. Derfor anbefaler jeg, at man udfylder Min Sidste Vilje. Så vores nærmeste kan fokusere på sorgen og ikke det praktiske. Vi skal tage stilling til mange ting. Vi – eller vores pårørende – skal ikke blot tage stilling til spørgsmål om begravelse eller bisættelse samt detaljer for ceremonien. Min erfaring er, at jo mere man har bestemt og valgt på forhånd, jo mere hjælper vi vores pårørende i den svære situation. Min Sidste Vilje er en hjælp til de pårørende.

Kontakt

Else Mikkelsen bedemandElse Louise Mikkelsen

+45 26 44 02 41

Else@minafsked.dk

Butik Aalborg | Vesterbro 49 | 9000 Aalborg

Butik Nørresundby | Skrågade 4, st. | 9400 Nørresundby

 

 

Kontakt

Michaela Samuelsen bedemandMichaela Samuelsen

+45 30 26 44 37

michaela@minafsked.dk

Butik Brønderslev | Algade 58 | 9700 Brønderslev

Butik Støvring | Lærkevej 18 | 9530 Støvring