Bedemand Støvring I Begravelse & Bisættelse i Støvring

Din lokale bedemand

Bedemand Støvring

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd støvring
Else Mikkelsen Bedemand Støvring

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Bedemand Støvring

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Bedemand Støvring – Her finder du os

Velkommen til Min Afsked i Støvring. Vores lokaler er strategisk placeret for at være let tilgængeligt for alle i området. Vi forstår, hvor vigtigt det er nemt at kunne finde vej i en svær tid, og vi ønsker at gøre dit besøg hos os så enkelt og bekvemt som muligt.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information eller vejledning. Vores mål er at støtte dig gennem denne svære tid med omhu og professionalisme.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Michaelas og Elses virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Din lokale bedemand i Støvring

Har du mistet et familiemedlem eller en af dine nærmeste, er det vigtigt med en bedemand, du kan stole på og føle dig tryg ved. Hos Min Afsked står vi for afskedsceremonier i Støvring og omegn. Vi har igennem årene opnået værdifuld erfaring ved at hjælpe mange nordjyder igennem en sørgelig afskedsperiode og sige det sidste farvel til et familiemedlem eller en nær ven. Hos Min Afsked står vi klar til at hjælpe dig, der har mistet en af dine nærmeste. Uden den rette hjælp kan denne periode nemt komme til at virke uoverskuelig at komme igennem. Her hos os er vi dog af den overbevisning, at alle har ret til en smuk afskedsceremoni, og vi vil som din lokale bedemand i Støvring gøre det til vores fineste opgave at hjælpe dig med de praktiske opgaver til at opnå netop dette.

Begravelse i Støvring – vi hjælper med det hele

Som bedemand i Støvring er det Hos Min Afsked vores opgave at varetage de praktiske opgaver, der måtte være ved en afskedsceremoni. Dette gør vi, for at du og dine nærmeste kan få lov til fokusere på hinanden i denne svære tid. Hos os varetager vi alle former for afskedsceremonier fra begravelse og bisættelse til borgerlige ceremonier eller askespredning over åbent hav. Uanset hvilke ønsker, I som pårørende har for en begravelse i Støvring, vil vi hos Min Afsked gøre vores bedste for at disse ønsker bliver imødekommet. Hos os kan du altid forvente en personlig og nærværende service, og vi vil meget gerne høre, hvilke tanker du og dine nærmeste har gjort Jer om jeres sidste farvel til afdøde.

Et trygt og respektfuldt samarbejde i en hård tid

Vores udvalg af kister og urner er stort, og der er altid mulighed for, at du som pårørende kan vælge farve, materiale og design, således at den sidste afsked kan foregå, som du ønsker. Havde afdøde selv ønsker til den endelige afskedsceremoni, enten nedfældet som en sidste vilje eller overleveret mundtligt til dig som pårørende, vil vi meget gerne imødekomme disse ønsker også. For os er det vigtigt at de pårørende føler sig hørt og ikke mindst trygge i et samarbejde med os.

Kontakt os

Ønsker du at bruge os som bedemand, eller vil du blot høre mere om vores forretning og værdier, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 26 44 02 41. Vi har selv oplevet at miste nogen af dem, vi holder kære, og derfor indgår vi altid samarbejde med de pårørende med både personlige såvel som professionelle erfaringer. Det er vigtigt for os, at denne svære tid bliver så overskuelig som mulig for dig som pårørende, og du er derfor altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi står altid klar til at servicere vores kunder, hvad end det drejer sig om begravelser, kister eller lignende. Vi er din lokale bedemand i Støvring og omegn.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22