Bisættelse Støvring | Vi imødekommer jeres behov | Læs mere her

Din lokale bedemand

Bisættelse Støvring

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse støvring
Else Mikkelsen Bisættelse Støvring

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Støvring

Døden er en naturlig del af livet, men det betyder ikke, at det er nemt at tage afsked med en elsket person. Hvad der kan gøre det en smule lettere, er at arrangere en smuk og mindeværdig bisættelse. Ønsker I hjælp til dette, er I altid velkomne til at kontakte os.

Hos Min Afsked kan vi bryste os af mange års erfaring, hvilket betyder, at vi har stået for mange bisættelser. Ingen af dem har dog været ens, da vi altid har fokus på de pårørendes ønsker. Det betyder også, at I ikke vil blive tvunget til at vælge mellem en række pakkeløsninger.

Sig farvel, som I ønsker at sige farvel

Der er stor forskel på mennesker, og derfor er der også stor forskel på, hvordan man ønsker at afholde en bisættelse. Det er vi godt klar over hos Min Afsked, hvorfor vi altid fokuserer på de pårørendes ønsker. I sidste ende er det nemlig dem, der er afgørende.

Det betyder, at vi ønsker at give jer mulighed for at tage afsked på den måde, som I føler er den rette. Hvis I har specifikke ønsker til dagen, skal I derfor ikke tøve med at give udtryk for dem. Det kan f.eks. være ønsker til salmer, musikstykker eller noget helt tredje.

Vi forsøger altid at imødekomme disse ønsker, men det er desværre ikke alt, der kan lade sig gøre. Til gengæld kan I være helt sikre på, at vi altid gør, hvad vi kan for det. For os handler det nemlig om at give jer en smuk og mindeværdig afsked med afdøde.

Hvordan forløber en bisættelse?

Når man skal sige farvel til en afdød, er der flere måder at gøre det på. I de fleste tilfælde skal der vælges mellem en begravelse og bisættelse. Der er forskel på de to ceremonier, hvorfor I skal være sikre på, at I træffer den rigtige beslutning.

En bisættelse starter altid med en ceremoni, der normalt bliver afholdt i en kirke. Det er dog ikke et krav, hvorfor det også kan finde sted i et kapel eller i hjemmet. Når denne ceremoni er overstået, vil kisten blive båret ud til en rustvogn, der holder klar udenfor.

Her får man mulighed for at tage afsked med afdøde, inden kisten bliver kørt til et krematorium, hvor den bliver brændt. Senere vil de efterladte kunne afhente en urne, som kan graves ned på et gravsted. Det er også muligt at sprede asken over åbent hav, hvis det ønskes.

Skal vi hjælpe jer?

Hvis I ønsker hjælp til at arrangere en bisættelse Støvring, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for jer.

I kan enten bruge vores kontaktformular her på siden eller ringe til os på tlf. +45 73 70 66 20. Beslutter I jer for at sende en e-mail, bestræber vi os naturligvis altid på at vende tilbage hurtigst muligt. Dernæst kan vi tage en snak om, hvordan I ønsker, at bisættelsen skal forløbe.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21