Bedemand Aulum I Lokal Begravelse & Bisættelse i Aulum

Din lokale bedemand

Bedemand Aulum

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd aulum
Else Mikkelsen Bedemand Aulum

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Aulum og omegn

Når man som pårørende står over for at skulle planlægge en afskedsceremoni i samarbejde med en bedemand, er tryghed og tillid noget nær det vigtigste for, at den sidste afsked kan blive som ønsket. Hos Min Afsked er vi en gruppe af bedemænd i Aulum og omegn, der hver dag bestræber os på at skabe de helt rette forudsætninger for smukke og mindeværdige afskedsceremonier. For os er tryghed og tillid nøglebegreber i vores daglige arbejde med planlægningen af begravelser og bisættelser i Aulum og omegn. Vi er en gruppe af bedemænd, som man trygt kan tage kontakt til, uanset om man har spørgsmål til, hvorledes vi tager os af de praktiske opgaver op til en afskedsceremoni eller bare for at høre nærmere om de services, vi tilbyder.

Et anerkendende samarbejde med de pårørende

Når pårørende tager kontakt til os, møder vi dem altid med anerkendelse og nærvær. Vi ønsker, at de pårørende skal finde tryghed i samarbejdet med os, og at dette samarbejde er funderet på tillid. Alle pårørende har naturligvis forskellige præferencer for, hvor meget eller hvor lidt de ønsker at tage del i planlægningen. Hos Min Afsked lader vi det være op til den enkelte familie eller gruppe af pårørende at afgøre, hvordan de ønsker, at det videre forløb i planlægningsarbejdet skal foregå. Enhver afskedsceremoni bør være unik, og de bisættelser og begravelser i Aulum og omegn, som vi er med til at planlægge, er alle efter ønske fra de pårørende. 

Vi er din lokale bedemand, der er med hele vejen igennem

Som bedemænd i Aulum og omegn anser vi os selv som værende en lokal bedemand, der står til rådighed for de pårørende hele vejen igennem. Når vi planlægger en begravelse eller bisættelse i Aulum og omegn, vil de pårørende kunne regne med, at vi er med fra den første og indledende samtale helt frem til afskedsceremonien, hvis dette er ønsket.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21