Bedemand Aabyhøj | En smuk og lokal begravelse i Aabyhøj

Din lokale bedemand

Bedemand Aabyhøj

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd aabyhøj
Else Mikkelsen Bedemand Aabyhøj

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Det er ikke nemt at sige farvel til en person, der har stået dig nært igennem livet. Når man mister en af sine nærmeste, kan det derfor få alting til at virke meget uoverskueligt. Det er tilfældet, på trods af, at døden faktisk er en helt naturlig del af livet.

Når man som pårørende skal sige et sidste farvel til et familiemedlem, er der en række praktiske ting, der skal være styr på. Hos Min Afsked hjælper vi med at tage os af disse, så du som pårørende kan have fokus på den sorg, der naturligvis følger med, når man står i en sådan situation.

Bedemand med stor erfaring

Leder du efter en bedemand Aabyhøj? I så fald er du landet på den rette side. Her hos Min Afsked har vi stor erfaring, og er derfor også klar til at hjælpe dig. Vi vægter det højt at have en nærværende samtale med vores kunder, hvorfor vi altid lægger ud med dette.

Vi har afdelinger flere steder i landet – blandt andet en afdeling med bedemænd i Århus, og kan derfor også fungere som bedemand Åbyhøj, hvor vi har arrangeret flere begravelser og bisættelser. Vi har stor erfaring med vores arbejde, og vægter det højt, at alle vores kunder får en personlig og professionel service.

Vi planlægger i overensstemmelse med dine ønsker

Hvis du vælger Min Afsked som din bedemand, er du sikker på at få en ceremoni, der er blevet planlagt på en sådan vis, at den stemmer overens med dine ønsker og forventninger. Derfor er du også meget velkommen til at komme med særlige ønsker til begravelsen.

Har du en idé til, hvordan ceremonien skal forløbe, hvilke blomster, der skal bruges eller noget tredje, tager vi selvfølgelig højde for dette. Det samme gør sig gældende, hvis afdøde selv havde gjort sig tanker. I så fald gør vi, hvad vi kan, for at efterkomme det eller de ønsker.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21