Bedemand Bramming | En smuk og lokal begravelse i Bramming

Din lokale bedemand

Bedemand Bramming

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd bramming
Else Mikkelsen Bedemand Bramming

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Vælger du Min Afsked som bedemand i Bramming og omegn, får du en bedemand, der vægter det højt, at de pårørende, der tager kontakt, får en følelse af, at de er trygge og i gode hænder.

For mange kan det være et stort skridt at tage kontakt til en bedemand, men ikke desto mindre er det vigtigt at vælge med omhu, da der er brug for vejledning.

Her kan vi hos Min Afsked hjælpe, hvis du har brug for en bedemand Bramming til at tage sig af de praktiske opgaver samt vejlede ift. planlægningen af den endelige afsked.

Vi er med fra start til slut

Hvis du vælger os til at stå for at arrangere en begravelse Bramming, sørger vi altid for at gøre det sammen med dig. Det er med til at skabe tryghed og overskuelighed.

Det betyder også, at du som pårørende får mulighed for at bidrage med, hvad du vil bidrage med. Det kan f.eks. være, at man har et særligt ønske i forhold til sange, der skal indgå i afskedsceremonien.

Vi kan også hjælpe med at planlægge bisættelser i Bramming og omegn, og kan også tilbyde at hjælpe med vejledning til forskellige afskedsceremonier, herunder en personlig askespredning over vand, hvis dette ønskes.

Sådan kan vi hjælpe dig

Min Afsked er en nytænkende bedemandsforretning, hvor vi har et stort fokus på den nærværende samtale med de pårørende. Derfor er det noget, der altid bliver vægtet meget højt af os.

Som bedemænd i Bramming og omegn gør vi, hvad vi kan for at være den bedemand, som de pårørende trygt kan kontakte. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.

For os hos Min Afsked går en samtale altid forud for et samarbejde, da vi ønsker at garantere, at der er tillid mellem os og de pårørende, da det er vitalt for planlægningen af den sidste afsked.

Kontakt os for at høre mere

Har du et ønske om at høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe dig med, hvis du skal planlægge en begravelse eller bisættelse i Bramming eller omegn, så skal du ikke tøve med tage kontakt til os.

Ønsker du at kontakte os, kan det ske på tlf. 73 70 66 20 eller ved at sende en e-mail til via en kontaktformular på siden. Vi bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt på alle henvendelser.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21