Bedemand Egense | En smuk og lokal begravelse i Egense

Din lokale bedemand

Bedemand Egense

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd egense
Else Mikkelsen Bedemand Egense

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Leder du efter en bedemand i Egense? I så fald er du landet på den rette side. Her hos Min Afsked står vi nemlig klar til at hjælpe og støtte, hvis du er på udkig efter en lokal bedemand.

Vi kan bistå dig fra start til slut , hvad enten der er tale om en bisættelse eller begravelse Egense. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, bør du ikke tøve med at kontakte os. Dette kan gøres via vores kontaktformular eller ved at ringe på tlf. 73 70 66 20.

Tryghed er vigtigt for os hos Min Afsked

Hvis du vælger Min Afsked til at stå for en begravelse eller bisættelse i Egense, får du en bedemand, der vægter det meget højt, at de pårørende, der tager kontakt til os, fra start til slut føler sig trygge og i god hænder.

Vi står klar til at hjælpe med en lang række af de opgaver, der følger med efter et dødsfald. Vi står også gerne til rådighed, hvis du har brug for vejledning til den sidste ceremoni. Fra start til slut har vi derfor et tæt samarbejde, der skal sikre, at det bliver mere overskueligt i en svær tid.

Vi planlægge altid sammen med dig

Når vi hos Min Afsked skal planlægge en begravelse eller en bisættelse, bliver det altid gjort i et tæt samarbejde med den eller de pårørende. Det gør vi, da det er vigtigt for os, at der bliver en tryghed og en overskuelighed, som gør det lettere at være i en svær tid.

Hertil er det også vigtigt for os, at de pårørende kan få lov til at bidrage med, hvad de gerne vil bidrage med. Det kan f.eks. være, at der er et ønske til en særlig sang til den sidste afsked. Desuden kan vi hjælpe med flere former for ceremonier, hvis dette ønskes.

Vi har afdelinger flere steder i landet  -blandt andet en afdeling med bedemænd i Aalborg, så vi kan også hjælpe dig med begravelse eller bisættelse i Egense.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21