Bedemand Ejby | En smuk og lokal begravelse i Ejby

Din lokale bedemand

Bedemand Ejby

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd ejby
Else Mikkelsen Bedemand Ejby

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Det at miste et menneske, der stod os nært, er en helt naturlig del af livet. Ikke desto mindre er det ikke nemt at stå i en situation, hvor man skal tage stilling til, hvordan man skal tage afsked med afdøde. Her hos Min Afsked er vi altid klar til at hjælpe i en sådan situation.

Når man skal tage afsked med afdøde, er der flere praktiske ting, der skal tages stilling til. Da vi mener, at de pårørende bør have fokus på at være der for hinanden i en tid, der er fyldt med sorg, står vi for mange af de praktiske ting, så det ikke stjæler fokus fra sorgen.

En bedemand med stor erfaring

Leder du efter en bedemand Ejby med stor erfaring, er du havnet det rette sted. Vi har stor erfaring med begravelser og bisættelser i Ejby og omegn. Derfor kan du som pårørende trygt overlade de praktiske opgaver til os, så vi kan hjælpe med at give jer den ønskede afskedsceremoni.

I mange tilfælde har afdøde talt med den nærmeste familie om en række krav til sin afsked. Det kan være, at der er et ønske om en særlig sang eller blomster. Hos Min Afsked gør vi altid vores bedste for, at disse ønsker kan blive indfriet på bedste vis.

Tøv ikke med at kontakte os

Har du brug for en bedemand i Ejby eller omegn? Eller har du blot et ønske om at høre mere om, hvad vi kan tilbyde? I så fald skal du ikke tøve med tage kontakt til os. Vi står nemlig altid klar til at besvare dine spørgsmål eller andet.

Du kan enten kontakte os ved at ringe til os på tlf. 73 70 66 21 eller ved at sende en e-mail via vores kontaktformular her på siden. Hvis du sender os en e-mail, vil vi bestræbe os på at vende tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21