Bedemand Hasle | En smuk og lokal begravelse i Hasle

Din lokale bedemand

Bedemand Hasle

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd hasle
Else Mikkelsen Bedemand Hasle

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Få støtte hos en lokal bedemand i Hasle

At miste en kær er en af livets sværeste prøvelser, og vi kender alt til den overvældende sorg og det tomrum, der følger med et tab. Derfor har vi gjort vores bedste for at specialisere os i, hvordan vi på bedst mulig vis kan støtte dig gennem denne svære tid med respekt, omsorg og en dyb forståelse for dine behov.

Lad vores bedemænd støtte gennem hele sorgprocessen

At sige farvel er kun begyndelsen på sorgprocessen, og derfor yder vi mere end blot begravelsesplanlægning; vi er her også for at støtte dig i den sorgrejse, der følger efter begravelsen. Vi gør vores bedste for at facilitere sorgstøtte og rådgivning, og vi tilbyder for eksempel efterfølgende samtaler eller hjemmebesøg for at hjælpe dig igennem den svære overgangsperiode. Ved at tilbyde disse ressourcer har vi erfaret, at vi kan gøre vores bedste for at hjælpe med at bringe trøst og forståelse i en tid, hvor det er mest nødvendigt.

Vi forstår, at dét at miste en elsket kan være en af de mest smertefulde oplevelser i livet, og vi er her for at hjælpe dig med at navigere igennem processen. Du er ikke alene i din sorg, og ingen følelser er forkerte hos os – for selvom døden er en af de mest naturlige ting i livet, kan sorgen over den komme til udtryk på mange forskellige måder.

En Hasle bedemand baseret på transparens og ærlighed 

Hos MinAfsked prioriterer vi åbenhed og gennemsigtighed i alle vores tjenester. Vi ved, at planlægningen af en begravelse kan være overvældende, især når man samtidig skal håndtere sorg og tab, så vores tilgang er at informere og vejlede dig gennem hvert trin med omsorg og ærlighed.

Fra det første møde vil vi forklare alle muligheder og ydelser, så du kan træffe informerede beslutninger og være inkluderet i hele planlægningen i det omfang, du ønsker. Vi gennemgår detaljeret alle aspekter af begravelsesarrangementet – herunder valg af kiste eller urne, ceremonityper, transportmuligheder, blomsterarrangementer og eventuelle øvrige ønsker. Vi vil også tydeligt forklare detaljerne vedrørende omkostningerne forbundet med hver service, så der ikke opstår nogen uventede udgifter.

Som din bedemand i Hasle er det vores primære ansvar at sikre, at du føler dig støttet og informeret i hele processen, og vi er altid tilgængelige til at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Hos MinAfsked er vores højeste prioritet at yde empatisk og ærlig vejledning, så du og din familie kan fokusere på at mindes og tage afsked med jeres kære.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21