Din lokale bedemand

Bedemand Hjørring

Nørregade 14

9800 Hjørring

Bedemænd hjørring
Michaela Samuelsen Bedemand Hjørring

Michaela Samuelsen

Bedemand, Brønderslev, Støvring og Hjørring

Jeg er født i 1967 og bor i Støvring og delvis i Blokhus. Jeg er gift med Kim og har 3 voksne børn og et barnebarn. Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt der er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen. Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked.

Else Mikkelsen Bedemand Hjørring

Else Mikkelsen

Indehaver

Jeg er født i 1963 og bor i Nørresundby sammen med Kim og har 3 voksne sønner og 2 børnebørn. Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde

left right
left

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Michaelas virke som bedemand er derfor omsorg for de pårørende.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22