Bedemand Holme | En smuk og lokal begravelse i Holme

Din lokale bedemand

Bedemand Holme

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd holme
Else Mikkelsen Bedemand Holme

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Omsorg og støtte fra en lokal bedemand i Holme 

At konfrontere døden er en af de mest fundamentale men også udfordrende aspekter af det menneskelige liv. I disse øjeblikke hvor verden synes at stå stille, og følelserne er overvældende, er det derfor vigtigt at huske, at sorg er en smertefuld men naturlig del af at sige farvel, så alle dine følelser får lov at tage plads. Hos MinAfsked, din lokale Holme bedemand, anerkender vi denne dybe og komplekse proces, og vores rolle er derfor ikke kun at yde professionelle begravelsestjenester, men også at skabe et rum hvor sorg kan udtrykkes og bearbejdes på en sund og naturlig måde.

I denne svære tid er vi her for at støtte dig med empati og forståelse, for vi ved, at hvert tab er unikt og hver persons sorg forskellig. Derfor ønsker vi at yde personlig og medfølende assistance, som hjælper dig igennem planlægningen og udformningen af en værdig afsked med din kære. Hos MinAfsked vil vi guide dig gennem denne proces med respekt, tålmodighed og forståelse, og vi står klar til at hjælpe dig med at navigere i planlægningen på en måde, der ærer dit kæres minde og samtidig tager hensyn til dine følelser og behov.

Skræddersyede løsninger ud fra jeres ønsker

Som din betroede bedemand i Holme, er vi dedikerede til at skabe en personlig og meningsfuld ceremoni, der afspejler den afdødes unikke personlighed og livshistorie, og vi tilbyder derfor en række skræddersyede tjenester, der spænder fra traditionelle begravelsesarrangementer til mere unikke og personlige ceremonier. Vi kan være behjælpelige med at koordinere alle aspekter af begravelsen såsom valg af kiste, blomsterdekorationer, musik og eventuelle specielle anmodninger, som du måtte have. Derudover arbejder vi også tæt sammen med lokale kirker, krematorier og andre faciliteter for at sikre, at hver detalje bliver omhyggeligt og respektfuldt håndteret.

En Holme bedemand med fokus på omsorg og støtte

At vælge en bedemand er mere end blot at arrangere en begravelse; det handler om at finde en partner, der kan guide og støtte dig gennem sorgprocessen. Hos MinAfsked prioriterer vi at være der for dig – ikke kun i dagene op til begravelsen men også i tiden efter. Vi tilbyder rådgivning og støtte, hjælper med juridiske og administrative opgaver og sikrer, at du har de nødvendige ressourcer til at håndtere din sorg. Vi gør vores bedste for altid at være tilgængelige for at besvare spørgsmål og yde den nødvendige støtte, så du kan fokusere på at hele og mindes.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21