Bedemand Thy | En smuk og lokal begravelse i Thy

Din lokale bedemand

Bedemand Thy

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd thy
Else Mikkelsen Bedemand Thy

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Har du mistet en person, der stod dig kært, kan det placere dig i en svær situation, hvor alting pludselig kan virke helt uoverskueligt. Til trods for, at døden er en naturlig del af livet, er det sjældent nemt at håndtere at miste nogen, der havde stor betydning for én.

Hos Min Afsked er vi klar til at hjælp med at planlægge den sidste afsked med den afdøde. Vi vægter nærvær og tillid meget højt, og er indstillet på at varetage mest muligt. Derved kan man som pårørende have fokus på den sorg, der følger med i en sådan situation.

Få hjælp til de praktiske opgaver

Hvis man vil arrangere en smuk afsked for den afdøde, vil der være en række praktiske ting, der skal styr på. Det kan virke uoverskueligt for mange, og derfor vil vi hos Min Afsked gerne hjælpe med at gøre det lettere, ved at overtage en række af de praktiske opgaver.

Hos os kan du som pårørende som fra- og tilvælge, hvilke opgaver, du vil have os til at varetage. Vi har et stort ønske om at kunne hjælpe de pårørende, hvor der er brug for det, og hvor det er gavnligt. Derfor kan vi naturligvis også finde en løsning, der er ideel for dig.

Tilbyder alt indenfor begravelser og bisættelser

Der er stor forskel på, hvad der stilles af krav og haves af ønsker, når det kommer til begravelser og bisættelser. Da vi hos Min Afsked gerne vil favne bredt, kan vi hjælpe med det meste, hvilket også omfatter askespredning, borgerlige ceremonier mv.

Hvis du har spørgsmål, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi er altid klar til at besvare spørgsmål, hvis du måtte have nogle. Du kan kontakte os ved at ringe til os på tlf. 73 70 66 23 eller ved at sende en e-mail via vores kontaktformular.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21