Bisættelse Aulum | Få hjælp til en mindeværdig bisættelse her

Din lokale bedemand

Bisættelse Aulum

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse aulum
Else Mikkelsen Bisættelse Aulum

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Aulum

Det er ikke nemt at skulle sige et sidste farvel til en kær person, som har betydet meget for jer. Det bliver dog lettere, hvis I sørger for at sige farvel på en smuk og mindeværdig måde. Dette er vi klar til at hjælpe jer med hos Min Afsked – og det gælder, uanset hvad jeres ønsker er.

Hvis I har et ønske om at få bisat afdøde, kan vi naturligvis stå for dette. Vi har stor erfaring med bisættelser, hvorfor vi har prøvet lidt af hvert. Det betyder bl.a., at vi kan hjælpe, hvad enten I ønsker at få urnen nedsunket på en gravplads eller sprede asken over åbent hav.

Vi er med jer hele vejen

Det er vigtigt for os, at I som efterladte kan få lov til at sige farvel på den måde, der føles rigtig for jer. Derfor er det vigtigt for os, at vi får drøftet jeres ønsker til dagen. Derefter vil vi forsøge at leve op til flest muligt af dem, så I får taget afsked på en smuk måde.

Desuden gør vi også en dyd ud af at være med gennem hele forløbet. Vi ved, at det kan være en meget svær tid, hvor man helst vil bruge sin tid på at sørge. Derfor søger vi naturligvis også for at tage os af det meste af arbejdet, så I som efterladte ikke skal tænke på dette.

Hvis I hyrer os til at stå for en bisættelse Aulum, vil vi stå for alt fra anmeldelse af dødsfald til rustvognskørsel. Hos Min Afsked er det også en prioritet for os at være med til selve ceremonien. Det sikrer nemlig, at det hele kommer til at forløbe, som det skal.

Vi ønsker altid at kunne hjælpe jer bedst muligt i den svære tid, hvorfor vi altid står klar til at besvare spørgsmål. Samtidig arbejder vi hårdt på at sikre, at I får en afsked, der er både smuk og mindeværdig. Dette gælder, uanset om det skal være en kirkelig eller borgerlig ceremoni.

Skal vi hjælpe jer med en bisættelse i Aulum?

Hvis I har et ønske om at lade os om at stå for en bisættelse, skal I ikke tøve med at kontakte os. Det kan I gøre ved at ringe til os på tlf. +45 73 70 66 20. I er dog også velkomne til at benytte jer af vores kontaktformular her på siden, hvis I hellere vil sende en e-mail til os.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21